PAS MI JE ISTRČAO IZ DVORIŠTA, POSLE 7 DANA SAM GA NAŠLA UPUCANOG! Ranka iz Šapca SADA HOĆE SAMO ISTINU (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

Našla je ljubimca mrtvog

PAS MI JE ISTRČAO IZ DVORIŠTA, POSLE 7 DANA SAM GA NAŠLA UPUCANOG! Ranka iz Šapca SADA HOĆE SAMO ISTINU (FOTO)

Društvo -

Vlasnica francuske srednje pudle, Ranka Devetak iz sela Mačvanski Pričinovic kod Šapca ceo slučaj prijavila je policija da bi skrenula pažnju javnosti na slične užase koji se dešavaju

Ranka Devetak iz sela Mačvanski Pričinovic kod Šapca doživela je strašnu agoniju kada je svog kućnog ljubimca, francusku srednju pudlu staru šest godina, našla upucanu iz lovačke puške.

Kako je za naš list ispričala, njen pas je 13. novembra istrčao iz dvorišta za psima lutalicama.

- Danima smo ga tražili. Nestanak sam objavila na svim mrežama. Većina meštana sela znala je da ga tražim. Pronađen je 20, novembra, nedaleko od kuće, ubijen iz vatrenog oružja - ispričala je ona i dodala da je ceo slučaj prijavila policiji.

Ubijeni pas
foto: Privatna Arhiva

- Psa sam mrtvog donela do kuće, pozvala ponovo policiju. Dolazio je i veterinarski inspektor, biće urađena obdukcija tela mog ljubimca. Svesna sam da ovime neću pronaći počinioca, ali sam barem želela da skrenem pažnju na to što rade pojedini koji žive u seoskim sredinama - rekla je uzrujana žena.

Ona je takođe dodala da joj je rečeno da je pas od trenutka kada je pronađen već nekoliko dana bio mrtav. Iako svesna da je malo verovatno da će se saznati ko je to uradio, ona je čak nudila i novčanu nadoknadu za onoga ko otkrije ime njenog ljubimca.

Kurir.rs / S. Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track