ŠKOLA U BEOGRADU PUSTILA MALOLETNIKE DA PIJU ALKOHOL: Plakali su, povraćali, nisu znali gde su
Foto: Profimedia

strašno

ŠKOLA U BEOGRADU PUSTILA MALOLETNIKE DA PIJU ALKOHOL: Plakali su, povraćali, nisu znali gde su

Beograd -

Jedna privatna internacionalna škola u Beogradu organizovala je događaj za učenike, koji se oteo kontroli. Oko 60 đaka, među kojima većinom maloletni, završili su na druženju u prestoničkim lokalima, odakle su izlazili pijani, uplakani i povraćajući.

Kako nam je rekao roditelj 15-godišnjeg deteta koje pohađa drugu školu, a koje je prisustvovalo manifestaciji, potpuno je iznenađen time da su maloletnici imali tzv. "open bar", tj. pristup piću po volji, piše "Telegraf".

- Oni su u okviru škole imali ideju da naprave mali Davos za decu. Svako dete dobije svoju zemlju. Oni dobiju neko zaduženje, kao da su predstavnici tih zemalja. Nije loše osmišljeno - kaže u razgovoru za Telegraf.rs navodeći da je reč o učenicima privatnih škola, te da je neprijatno iznenađen napravljenim propustom:

- Ja ne znam šta se njima desilo, ne mogu da verujem da su toliko omanuli.

Škola, školsko Dvorište
foto: Aleksandar Jovanović

Dalje navodi da je škola (naziv poznat redakciji) bukirala tri kafića u opštini Stari grad, te da je u periodu od 21 sat do ponoći bilo predviđeno da se učenici okupe.

- Pustili su klince uzrasta 13 - 17 godina, napravili im open bar, gde su mogli da piju šta im padne na pamet - ističe.

Objašnjava da je reč o velikom broju učenika, te da nisu mogli proći neprimećeno. Objašnjava i da je odlazeći po dete koje mu je ispričalo šta se dešava, doživeo neprijatnosti.

- Neka deca su plakala, držala se za stubove, povraćala. Neki nisu znali gde su. Video sam da su druga deca u agoniji - navodi šta je video.

Ističe da je skandalozno i to što je škola uplatila novac za open bar i što su u kafićima alkoholom služili maloletnike.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track