04:23

Potresni snimak majke iz Leskovca kako krvnički tuče svoju decu

JEZIVO NASILJE

POTRESAN VIDEO! MAJKA IZ LESKOVCA KRVNIČKI TUKLA I BACALA SINA (4) I ĆERKU (6): Šutirala ih, udarala im glavu o glavu, gurala UŽAS

Društvo -

Otac (32) iz Leskovca našao se u čudu kada je pre mesec dana pregledao snimke sa bezbednosne kamere u svojoj kući na kojima se vidi, kako on tvrdi, kako njegova supruga (29), krvnički tuče njihovog četvorogodišnjeg sina i šestogodišnju ćerkicu.

Leskovac, nasilje u porodici, nasilje nad decom
foto: Privatna Arhiva

Na snimcima, koje je dostavio našoj redakciji, jasno se vidi kako, ženska osoba za koju tvrdi da je majka dece, najpre počinje da viče na mališane, a zatim da ih udara i šutira, udara im glavu o glavu, onda gura od sebe, dečak udara glavom o zid i otvorena vrata sobe, a nasilje nad mališanima se tu ne završava.

Udarci nisu prestali sve dok dečak nije uspeo da izađe iz sobe. Inače, sve vreme se čuju vriska i cika dece, kao i majka koja viče na njih, vređa ih i psuje. Nije poznato da li se teror tu završio jer uskoro i ona napušta prostoriju, gde se snimak i završava. I to samo iz razloga što su je probudili. Takođe, vidi se nadalje i da navodna majka dece počinje da udara mlađe dete jer ne uspeva da mu zakopča jaknu, sve vreme vrišteći i psujući.

Leskovac, nasilje u porodici, nasilje nad decom
foto: Privatna Arhiva

Otac je odmah podneo tužbu za razvod braka, slučaj nasilja prijavio policiji. Istovremeno, navodno će se pred sudom i on naći kao osumnjičeni zbog pojedinih navoda njegove supruge za nasilje u porodici.

Pažnja! Video je izuzetno uznemirujućeg sadržaja i ne preporučuje se osetljivim osobama. Ton na video snimku je takođe isključen jer je izrazito uznemirujuć.

04:23

Potresni snimak majke iz Leskovca kako krvnički tuče svoju decu

Iako snimci jasno prikazuju žensku osobu, navodno majku, kako se krvnički iživljava nad dvoje male dece, u momentu ih bacajući kao krpene lutke po sobi, pred sudom je zahtev da video bude izuzet iz postupka koji je protiv nje pokrenuo otac dece.

Deca su danas sa ocem, po nalogu Centra za socijalni rad.

(Kurir.rs/D.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja