01:54

PROTEST RODITELJA MALOG DESPOTA! Godinu dana od TRAGIČNE POGIBIJE, a ročište tek počelo! Očajni otac zavapio OVO NIJE NORMALNO

zemun

PROTEST RODITELJA MALOG DESPOTA! Godinu dana od TRAGIČNE POGIBIJE, a ročište tek počelo! Očajni otac zavapio OVO NIJE NORMALNO

Društvo -

Godinu dana od smrti malog Despota Mrđića (4) koji je tragično nastradao prilikom izlaska iz autobusa. Od trenutka nesreće do danas održano je samo jedno ročište vozaču koji je usmrtio mališana, a roditelji, rodbina i sugrađani okupili su se oko kobnog mesta kako bi izrazili svoj protest.

Kako kažu, glavna poruka protesta je da ovakvo krivično delo ne sme da bude zaboravljeno, niti da prođe nekažnjeno.

protest u zemunu
foto: kurir televizija

Otac malog Despota, Vukašin Mrđić, istakao je da nije normalno da se prvo ročište održava tek godinu dana nakon tragedije.

00:53

PROTEST U ZEMUNU: Godinu dana od tragične pogibije malog Despota

- Za ovih godinu dana juče je ordržano tek prvo ročište, svi mi smatramo da to nije normalno da se toliko čeka. Razgovarao sam u više navrata sa tužiocem i sa advokatom, i svi kažu da je to tako - navodi Vukašin Mrđić za Kurir televiziju.

On je dodao da je njegova iskrena želja da ovi protesti nešto promene.

protest u zemunu
foto: kurir televizija

- Moja iskrena želja je da će ovo stvarno nešto promeniti. Svedocimo da mnoge deca stradaju u saobraćaju, želim da istaknem da u poslednjih godinu dana dobijam konstantne poruke i snimke vozača GSP-a koji telefoniraju, kucaju poruke ili ne zatvaraju vrata kad krenu, kao i onaj koji nam je ubio dete - kaže Vukašin Mrdić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track