02:19

TEOLOG STOJKOVIĆ: Crkva je za uvođenje Zakona o šundu i kiču

PRAVE VREDNOSTI

CRKVA TRAŽI ZAKON O KIČU I ŠUNDU!? Teolog Miloš pozvao psihologe i medije da se ZAUVEK OBRAČUNAJU SA RIJALITI PROGRAMOM

Društvo -

Crkva želi i predlaže da se donese zakon o kiču i šundu, saopštio je teolog i humanitarni radnik Miloš Stojković.

On je komentarišući najnovije mere podsticaja rađanja istakao da SPC pospešuje istinske vrednosti, okretanje porodici i povećanju nataliteta.

Miloš Stojković, Milena Milanović
foto: Kurir Televizija

"Crkva želi i predlaže da se donese zakon o kiču i šundu. Nije važan samo novac nego istinske vrednosti! Da se ogradimo od Parova, Zadruga i Farmi i drugih programa koji usred bela dana deci i omladini daju pogrešne vrednosti. Nadam se da ćemo uporedo sa merama koje država sprovodi i vama kao strukom, svi zajedno uspeti da pojačamo natalitet u Srbiji", poručio je Stojković u jutranjem programu Kurir televizije.

Teolog kaže da Srbija ima najveći broj advokata u Evropi, kako bi se braća rođena tužila, komšije itd.

"Moraćemo pored ovog ekonomskog razvoja da se vratimo i sistemu vrednosti. Crkva na tome uveliko radi, ima niz aktivnosti koje su posvećene porodici i porodičnim vrednostima, sabornosti... Mislim da ćemo uporedo sa ovim merama koje država sprovodi, vama kao strukom, lekarima, terapeutima koji su vrlo važni, svi zajedno saborno uspeti da pojačamo natalitet u Srbiji", podvukao je on.

Miloš Stojković je na kraju naglasio da će on sa grupom teologa da predloži donošenje zakona o kiču i šundu i pozvao da se saborno ide korak dalje ka pravim vrednostima.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:01

PSIHOLOG OTKRIVA: Ovo je razlog zašto mladi FALSIFIKUJU DIPLOME

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja