03:12

LED, SNEG, NE HAJU! Ovako vežbaju Žandarmerija i SAJ na Perućcu

led, sneg, ne haju!

KO BI U SAJ ILI ŽANDARMERIJU, BOLJE BI MU BILO DA NIJE ZIMOGROŽLJIV Pogledajte obuku! Pravo u ledeno jezero po ovom minusu (VIDEO)

Društvo -

Pokazali ste da u času nevolje, srpski narod ima na koga da računa, poručio im ministar Vulin

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je finalnom danu zajedničke obuke pripadnika Ronilačke jedinice Žandarmerije Republike Srbije i Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske na jezeru Perućac i uverio se u spremnost i sposobnosti pripadnika ovih jedinica koje kontinuirano održavaju zajedničke obuke.

„Terorizam ne poznaje granice, to je globalna pretnja i za borbu protiv terorizma moramo biti posebno spremni. Danas ste, ovde na Perućcu, pokazali visok nivo obučenosti uprkos hladnom vremenu i niskim temperaturama, ali iznad svega, pokazali ste visok nivo patriotizma.

Aleksandar Vulin, Žandarmerija, Antiteroristička jedinica, obuka
foto: MUP Srbije

Vi ste stub i oslonac srpskom narodu. Pokazali ste da u času nevolje, srpski narod ima na koga da računa, na koga da se osloni. Vi ste garant da će svaki bezbednosni izazov biti uspešno savladan, a život i imovina građana Srbije i Srpske sačuvani", poručio je ministar policije Aleksandar Vulin pripadnicima Ronilačke jedinice Žandarmerije Republike Srbije i Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske, saopštio je MUP.

1 / 8 Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije Republike Srbije i Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske tokom zajedničke obuke usavršili su veštine, sposobnosti i znanja u borbi protiv terorizma i očuvanju bezbednosti i imovine Srbije i Srpske.

03:12

LED, SNEG, NE HAJU! Ovako vežbaju Žandarmerija i SAJ na Perućcu

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja