ČAJ 350 DINDŽI, J****A TOPLA VODA: Beograđanki preselo zimovanje, njen račun iz kafića deli se po Tviteru! 2 SARME I DO 950 (TVIT)
Foto: Zorana Jevtić, Screenshot Twitter

papreno

ČAJ 350 DINDŽI, J****A TOPLA VODA: Beograđanki preselo zimovanje, njen račun iz kafića deli se po Tviteru! 2 SARME I DO 950 (TVIT)

Društvo -

BEOGRAD - Počela je sezona zimovanja, skijanja, za par dana sledi doček Nove godine a za đake počinje i zimski raspust u trajanju od tri nedelje.

Planine po Srbiji polako se pune, a mnogi su uzeli po par dana odmora, spojili s praznicima i već su tamo.

PA OVO JE HIT! DOSTAVLJAČ DONEO PUNU TORBU HRANE POZNATOM VODITELJU: Ovaj mu obećao bakšiš, a dao mu OVO!

Poznato je da su cene po restoranima na poznatim planinama paprene, međutim malo ko može pretpostaviti koliko košta šolja čaja.

5 ĆEVAPA VIŠE OD 1.000 DINARA, KAFA SKORO 300! Počela sezona na Kopaoniku: Ako zimujete, spremite se za popriličan trošak

Jedna korisnica društvene mreže Tviter objavila je fotografiju na kojoj se vidi fiskalni račun i na njemu cena jedne šolje čaja na posećenoj srpskoj planini na kojoj trenutno boravi.

Ona je napisala sledeće: Čaj 350 dindži. Je*ena topla voda i namrštene emotikone. Pojedini su u komentarima pisali da je i voda veoma skupa, dok je većina komentarisala da je poznato da su tu cene paprene.

Ako je verovati Tviteru, cene su sledeće: Čaja nema ispod 350, porcija ćevapa ide i do 1.300 dinara, a dve sarme između 850 i 950 dinara.

Kurir.rs/Twitter

Bonus video:

01:13

Kopaonik dobio novu gondolu Brzeće - Mali Karaman (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track