01:42

Saša Nikolić iz Markovca kod Velike Plane ima pletenicu dugu 160cm

Zanimljivo

SAŠA NIKOLIĆ JE OSOBA SA NAJDUŽOM KOSOM U SRBIJI! U sređivanju mu pomažu mama i sestra, A ON IMA GENIJALAN SAVET ZA ŽENE!

Društvo -

Saša Nikolić iz Markovca kod Velike Plane, nikako nije mogao da se dogovori sa svojim bricom oko termina za šišanje. To se dešavalo pre više od decenije. Međutim, Saša se ni do danas nije ošišao! Posledica ili - bolje rečeno - senzacionalan rezultat toga je kosa duža od metar i po!

- Sasvim slučajno sam počeo da puštam kosu. Nikada pre nisam imao dugu kosu. Nisam imao vremena da se ošišam. Bilo je odlaganje kod frizera i tako je počelo - rekao je Saša Nikolić.

Saša Nikolić
foto: Kurir Televizija

Njegova tajna u nezi kose je prirodni šampon koji pravi njegov drug hemičar.

- Za sređivanje kose mi je potrebno više od 2 sata i ne mogu sam. Uvek mora neko da se nađe u kući ko će da mi pomogne. Posevno prilikom češljanja. Pomažu mi mama, sestra ili tetka.

Ne planira da se šiša, ali ako to bude uradio doniraće kosu oboleloj od raka.

1 / 6 Foto: Kurir Televizija

Prema nezvaničnim informacijama Saša Nikolić je osoba sa najdužom kosom u Srbiji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:40

DANILOVA KOSA: Strogo čuvana priroda u blizini Krupnja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track