OČAJNA ĆERKA NESTALE MILIJANE NE ODUSTAJE OD POTRAGE: Nema je više od mesec dana, dobili smo snimak iz lokalne prodavnice
Foto: Privatna Arhiva, Kurir Televizija

ništa se ne zna o njoj

OČAJNA ĆERKA NESTALE MILIJANE NE ODUSTAJE OD POTRAGE: Nema je više od mesec dana, dobili smo snimak iz lokalne prodavnice

Društvo -

Slađana Milinković iz Aranđelovca, ćerka Milijane (63) koja je nestala pre više od mesec dana, zamolila je sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njenoj majci, da to i prijave.

Milijana je nestala u noći između 12. i 13. januara, rekla je Slađana za TV Pink.

- Ona je oko 22 sata izašla iz kuće, krenula u šetnju, tačnije u prodavnicu da kupi cigarete, i negde oko ponoći njoj se gubi svaki trag i to u prvom selu izvan grada, u selu Bukovik. Od tada ništa nismo saznali o njoj - priča Slađana.

Milijana Milinković
foto: Privatna Arhiva

Ističe i da su dobili snimak kretanja njene majke.

- Zahvaljujući vlasniku lokalne prodavnice koji nam je dao privatni snimak, mi smo videli njeno poslednje kretanje. Od tada nemamo nikakvu informaciju.

Inače, Slađana je i za Kurir TV izjavila da porodica za majkom, koja je zdrava i stabilna, bezuspešno traga već mesec dana.

- Ova lokacija je pretražena, ja sam sigurna da ona nije tu. Niko nam se nije javio, niko ništa nije video te noći. Ona može biti bilo gde, u bilo kom gradu. Molimo ljude ako je vide da nam se obavezno jave, prvoj policijskoj stanici - kaže Slašana Milinković.

Podsetimo, Milijana Milinković iz Aranđelovca nestala je u noći između 12. i 13. januara u selu Bukovik, opština Aranđelovac. Na sebi je imala teget jaknu, dugu zimsku, crne čizme, nije dementna osoba.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja