MONSTRUOZNI SNIMAK AGIMA ČEKUA SA KOŠARA: Zlikovac se pakosno smeška dok teroristi OVK napadaju SRPSKE VOJNIKE kod karaule (VIDEO)
Agim Čeku, Foto: Printscreeen/Youtube

DA SE NE ZABORAVI

MONSTRUOZNI SNIMAK AGIMA ČEKUA SA KOŠARA: Zlikovac se pakosno smeška dok teroristi OVK napadaju SRPSKE VOJNIKE kod karaule (VIDEO)

Društvo -

Ovo je jedan od snimaka koji raskopava stare rane

Mnogo je snimaka koji svedoče o zverstvima takozvane Oslobodilačke vojske Kosova na Jutjubu, a koja su se dešavala 1999. godine.

Jedan od snimaka koji je često gledan i pominjan je klip Agima Čekua na Košarama. Na njemu se vide pripadnici OVK kako posmatraju bombardovane srpske položaje.

Među teroristima OVK nalazi se i Agim Čeku koji uz smeh za kameru potvrđuje da se na položajima sa kojih se uzdiže dim nalaze Srbi.

Podsećanja radi, bitka na Košarama desila se pre 23 godine. Na padinama Prokletija stradalo je mnogo naših junaka.

Bitka na Košarama koju oni koji su je preživaju i "paklom Košara", bila je bitka između pripadnika Vojske Jugoslavije i pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova, podržavane od strane regularne Vojske Republike Albanije i NATO avijacije. Bitka se vodila oko graničnog prelaza Raša Košares na granici SR Jugoslavije i Republike Albanije između 9. aprila i 10. juna 1999, tokom NATO bombardovanja SRJ.

Kurir.rs / S. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track