Dođite u TC BIG NOVI SAD da bodrite Dormeo spavača, zabavite se i uživajte u super cenama i iznenađenjima
Foto: Promo

POSAO SNOVA ĆE KONAČNO BITI OBAVLJEN!

Dođite u TC BIG NOVI SAD da bodrite Dormeo spavača, zabavite se i uživajte u super cenama i iznenađenjima

Društvo -

U toku su Dormeo dani spavanja

Dormeo, verni saveznik svakoga ko teži kvalitetnom snu i ove godine misli na one kojima je odmor najpotrebniji. Već po tradiciji, Dormeo slavi svetski dan spavanja, sa popustima do čak 50% i zanimljivim događajima kojima ćemo začiniti ovaj praznik kvalitetnog sna.

Konačno! Dormeo spavač u TC BIG Novi Sad

Da podsetimo, u septembru 2021. održan je konkurs za Dormeo posao iz snova, ali je zbog nepovoljne epidemiološke situacije, obavljanje posla Dormeo Spavača nekoliko puta odlagano. Lepe vesti su da će naš odabrani kandidat sada konačno imati priliku da obavi svoj odgovoran posao! Čvrstim snom će odspavati 8h u Top Shop prodavnici u TC BIG Novi Sad, u subotu 26. marta i tako zaraditi platu od čak 100.000 dinara.

Dormeo
foto: Promo

Ko je odabrani Dormeo spavač? Upoznajte Marka

Takođe, podsećamo da nam je za Posao snova stiglo preko 15.000 prijava odličnih spavača, ali se jedna posebno istakla. Naš odabrani spavač, Marko Jovičič Dimi je mladi reditelj, producent i glumac iz Beograda. Proslavio se još pre 12 godina, video klipom "Dimi mi se računar" - koji do danas na You Tube-u ima preko 4,5 miliona pregleda. Širokoj publici poznat je po učešću u šou "Ja imam talenat", a trenutno i po ulozi Jamezdina u mega-popularnoj seriji Igra sudbine“.

Top Shop prodavnica u TC BIG Novi Sad – Čekamo vas!

Ovim putem vas pozivamo da nam se obavezno pridružite i saznate kako će Marko obaviti jedan od najatraktivnijih poslova u Srbiji! Čekamo vas od 10 do 18h, u subotu 26.03. od 10h u Top Shop prodavnici u prizemlju TC BIG Novi Sad. Uz odličnu zabavu i priliku da osvojite poklon, samo tog dana pored povoljnih cena, samo u Top Shop prodavnici TC BIG Novi Sad očekuje vas i dodatnih 10% popusta na kupovinu.

Ako ne možete do Novog Sada – nema razloga da propustite super zabavu i još bolje cene

Ukoliko budete bili sprečeni da nas posetite - ispratite naš Facebook (@dormeo.rs) i Instagram nalog (@dormeo_srbija) – sa live uključenjima sa lica mesta. Podsećamo i da sve do 8. aprila – Dormeo po najboljim cenama možete pronaći ONLINE, kao i u Top Shop prodavnicama širom Srbije.

Vidimo se!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track