02:35

METEOROLOG NEMA DOBRE VESTI! Narednih dana kijamet širom Srbije, kiša prelazi u SNEG, a biće nam potrebna i TOPLA GARDEROBA

vremenska prognoza

METEOROLOG NEMA DOBRE VESTI! Narednih dana kijamet širom Srbije, kiša prelazi u SNEG, a evo kad KONAČNO STIŽE LEPO VREME

Društvo -

Meteorolog Nevena Živanović najavila je za Kurir televiziju povratak crvene kiše u narednim danima, ali i sneg.

Još sutra se zadržava toplo i vetrovito vreme, a od vikenda očekuje se zahlađenje.

- Dokle god postoji jugozapadno visinsko strujanje dolaziće nam pesak iz Sahare i imaćemo obojenu kišu. Danas i sutra se zadržava toplo, vetrovito vreme sa čestom pojavom kiše i pljuskova. U subotu će biti pljuskova sa grmljavinom. Danas i sutra je toplo sa najvišom dnevnom temperaturom od 20 stepeni. Postepeni pad imamo u subotu. Najviša dnevna temperatura biće između 10-15 stepeni dok će u nedelju biti od 7-10 stepeni. U subotu krajem dana očekuje se prelazak kiše u sneg i to uglavnom na planinama - rekla je meteorolog Živanović.

ktv
foto: Kurir televizija

Za vikend očekuje se prelazak kiše u sneg, a najveći pad temperature najavljen je za nedelju. Porast temperature kreće od ponedeljka.

ktv
foto: Kurir televizija

- U nedelju će sneg provejavati u brdsko-planinskim predelima. Kratko će trajati pad temperature. U ponedeljak se očekuje jutarnji mraz i porast temperature i to pogotovo od srede. U nedelju se dakle očekuje najveći pad temperature - rekla je za Kurir televiziju meteorolog Nevena Živanović.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:35

POSAO ODLIČAN, A PLATA JOŠ BOLJA! Mladi iz Beograda odlaze u OVAJ grad da rade, uslovi su fantastični

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track