NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Manje novozaraženih i pacijenata na respiratorima
Foto: Shutterstock, Printscreen/covid19.rs

POSLEDNJI PODACI

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Manje novozaraženih i pacijenata na respiratorima

Društvo -

U prethodnih 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 6.648 građana od kojih je 521 novozaražen.

Preminulo je sedam pacijenta, na respiratorima u bolnicama širom Srbije je 23 obolelih.

kovid statistika
foto: Printscreen/covid19.rs

Podsetimo, dan ranije na korona virus testirano je 9.479 građana od kojih je 160 bilo novozaraženo. Preminula su četiri pacijenta, a na respiratorima je bilo 26 obolelih.

Dve godine zbog pandemije korone građani nisu mogli da planiraju putovanja u inostranstvo za praznike. Međutim, sada kako imamo sve manji broj novozaraženih turisti uveliko planiraju odmore preko grane. Ipak, za ulazak u neke države trebju nam i kovid dokumenta, jer su korona pravila i dalje prisutna.

Naime, da su naši građani željni putovanja govori i podatak da su za prolećna putovanja ove sezone u Srbiji odavno rasprodati aranžmani za određene zemlje poput: Španije, Meksika, Akapulka, a aranžman više se traži i za Istanbul, Rim, Pariz i Beč.

Na sajtu Ministarstva spoljnih poslova Srbije se podaci za ulazak u sve zemlje redovno ažuriraju te se savetuje građanima da pre svakog putovanja obavezno posete sajt i provere koja dokumenta su im potrebna za ulazak u državu u koju putuju. Više o tome pročitajte OVDE.

(Kurir.rs)

Bonus video:

12:55

UZMEMIRUJUĆI REZULTATI OBDUKCIJA PREMINULIH KOVID PACIJENATA Dr Radosavljević otkrio jednu pojavu koja posebno ZABRINJAVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja