IDE, NEĆE DA CRKNE, NE DA SE Hit oglas za prodaju automobila nasmejao Srbiju VOZIM ĐUBRE SVAKI DAN KAO DA SAM GA UKRAO (FOTO)
Foto: Profimedia, Printskrin/Facebook

neverica

IDE, NEĆE DA CRKNE, NE DA SE Hit oglas za prodaju automobila nasmejao Srbiju VOZIM ĐUBRE SVAKI DAN KAO DA SAM GA UKRAO (FOTO)

Društvo -

Nesvakidašnji oglas za prodaju polovnog automobila nasmejao je mnoge korisnike na društvenim mrežama!

Deluje da je vlasnik prilično ljut na svoj BMW 318 TDS i rešio je da bude surovo iskren prema budućem vlasniku automobila. Oglas sadrži pregršt loših karakteristika karavana tako da možda i ne čudi što za njega traži svega 800 evra.

- Na prodaju đubre od auta BMW 318 TDS. Truo kao klozetska šolja, motor lupa kao krunjač, pali iz 5. puta, a kad upali dimi kao "smederevac". Motor troši ulje kao riblji restoran, nema šta mu nisam radio, popravljao dizne, creva, sve i vozim ga svaki dan kao da sam ga ukrao. Ide, neće da crkne, ne da se! Ko kupi, uzeo je sebi pravu lađu gde moraš još toliko dati koliko je cena auta, a cena je 800 evra. Da napomenem da mora da bude na nizbrdici jer onda neće da vrati naftu u rezervoar - piše u oglasu.

Vlasnik automobila - koji je sudeći prema broju telefona iz Srbije - dodaje da je moguća i zamene za konja ili kravu.

Pglas je naprečac postao hit širom regiona. Malo je reći da se komentari na društvenim mrežama samo ređaju, a većina ceni iskrenost vlasnika.

- Pa realno taj TDS motor i ta godina auta i ne vrede nešto. Čak je mnogo dati i konja za njega - napisao je jedan korisnik.

- Ne znam ko ga ne bi kupio uz ovakav opis - nadovezala se jedna korisnica.

Mnogi navod da su zvali broj iz oglasa i da nisu mogli da dobiju vlasnika.

Za sada nije poznato da li je oglas verodostojan ili je u pitanju šala.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track