38:50

PROTIV SRBIJE SE VODI SPECIJALNI RAT! Ivica Dačić o dojavama o bombama u našoj zemlji: KURIR NIJE SLUČAJNO IZABRAN KAO META!

udar na medije

PROTIV SRBIJE SE VODI SPECIJALNI RAT! Ivica Dačić o dojavama o bombama u našoj zemlji: KURIR NIJE SLUČAJNO IZABRAN KAO META!

Društvo -

Lider SPS-a i predsednik poslednjeg saziva republičkog parlamenta Ivica Dačić, naveo je se protiv Srbije vodi specijalni rat, a deo njega su i sve češće dojave o bombama.

Sinoć oko 21 sat stigla je dojava da je bomba postavljena u zgradi Adria Media Group, u kojoj se nalazi i redakcija Kurira.

Dojava je stigla na mejl portala Kosovo-online, čija redakcija se nalazi u istoj zgradi.

Ivica Dačić
foto: Kurir televizija

Ivica Dačić u jutarnjem programu Kurir televizije istakao je da ni sam ne zna koje institucije će biti na meti "terorista", ali je siguran da će to biti one koje mogu da zauzmu određenu medijsku pažnju.

01:25

DAČIĆ: KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA? Drže vatrene govore o Ukrajini, a nas nazivaju GENOCIDNIM I TRAŽE DA PRIZNAMO KOSOVO

- Ne znam ko će biti sve na spisku lažnih dojava, ali to je nastavak specijalnog rata koji se vodi protiv naše zemlje. Siguran sam da se mnogima ne sviđa uređivačka politika Kurira, koja se jasno zalaže za zaštitu interesa Srbije. Nikada u ovolikom obimu nije bilo dojava o bombama i očigledno je da je ovo političkog karaktera. Reč je o jednom fenomenu sa kojim se bori čitav svet i nije lako naći srž, sada je sve fokusirano na rat u Ukrajini i shodno tome se i usmeravaju ovakve dojave, da bi se izazvao haos - kaže Ivica Dačić.

1 / 8 Foto: Kurir

Policija mora da odradi svoj deo posla, iako svi znaju da se, na sreću, to ne može desiti, istakao je Ivica Dačić.

- Oni žive od javnosti, od toga da što više bude prisutni u medijima, tako da je bolje da se manje o njima priča. Oni biraju određene institucije, koje mogu da zauzmu određenu medijsku pažnju - istakao je lider SPS.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:11

SRBIJI JE NAJVAŽNIJE DA SLEDI SOPSTVENE INTERESE! Ivica Dačić: Više ne govorimo o ljubavi, već o interesima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja