KONOBAR NIJE HTEO DA NAM DA NI ČAŠU VODE: Đaci se sa ekskurzija vraćaju razočarani i gladni! Dete ispričalo šta su dobili za ručak
Foto: Profimedia/Ilustracija

učenica petog razreda tužna posle izleta

KONOBAR NIJE HTEO DA NAM DA NI ČAŠU VODE: Đaci se sa ekskurzija vraćaju razočarani i gladni! Dete ispričalo šta su dobili za ručak

Društvo -

Većina đaka u Srbiji se uželela druženja sa drugarima u okviru jednodnevnih izleta ili ekskurzija, koji zbog pandemije korona virusa u poslednje dve godine nisu bili organizovani.

Međutim, sve češće možemo čuti kako se deca sa putovanja vraćaju nezadovoljna i razočarana, ali ne zbog drugara već zbog usluge koje su tamo dobili.

- Bilo mi je super na izletu kada su u pitanju drugari, jako lepo smo se družili, ali hrana je bila užasna. Za ručak smo dobili komad preprženog tvrdog mesa i bajati pire krompir, to uopšte nije moglo da se jede - požalila se devojčica petog razreda jedne od osnovnih škola u Beogradu, koja je sa odeljenjem bila na jednodnvenom izletu u Novom Sadu i dodala.

ekskurzija
foto: Profimedia

- Ne samo što je ručak bio bajat i neukusan već je i osoblje restorana bilo je jako neljubazno. Kada smo zamolili da nam daju čašu vode jer smo žedni, konobar je drsko odgovorio da nas ima previše i da nemaju oni toliko vode - tvrdi razočarana devojčica.

Ova učenica petog razreda još kaže da bi ostala gladna da joj majka za putovanje nije spakovala sendviče i grickalice.

Treba napomenuti da roditelji za ovu vrstu jednodnevnih izleta koja traju samo jedan dan i ne podrazumevaju prenoćište već samo ručak i prevoz, treba da izdvoje otprilike 3.500 dinara.

Majka pomenute devojčice je takođe nezadovoljna i besna.

- Za ovaj novac složićete se deca bi trebalo da dobiju barem pristojan ručak, ali je nekome očigledno stalo da na đacima zaradi i ostvari makismalan profit. To nije u redu, meni je samo žao što je dete bilo gladno - rekla je majka.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track