OD OVOG RAČUNA SA BEOGRADSKOG SPLAVA VAM NEĆE BITI DOBRO: Najjeftinije piće 750 dinara, a najskuplja flaša 109.000! (FOTO)
noćni život, Foto: Profimedia

papreno

OD OVOG RAČUNA SA BEOGRADSKOG SPLAVA VAM NEĆE BITI DOBRO: Najjeftinije piće 750 dinara, a najskuplja flaša 109.000! (FOTO)

Društvo -

Mnogobrojni klubovi, splavovi i kafane u prestonici nude bogat sadržaj za ljubitelje noćnih izlazaka, provoda i muzike, pa zbog toga Beograd i važi za grad koji ima najbolji noćni život na našim prostorima.

To potvrđuju ne smo naši građani, već i stranci koji dolaze u glavni grad neretno i za samo jednu noć kako bi se ludo proveli.

Međutim, taj provod nekada može i da se obije o glavu s obzirom na to da izlazak na splavovima u centru grada pored reka može da košta i više stotina evra.

S druge strane na većini ugostiteljskih objekata u prestonici su cene pristupačnije, dok samo jedna noć na splavu nekada može da vas košta papreno.

Provod, Noćni Klub, Igračice
foto: Profimedia

Naime, na društvenoj mreži Instagram se pojavila fotografija računa sa jednog splava u Beogradu. Ovaj račun pokazuje da su ljubitelji noćnog života spremni da za jedno veče iskeširaju i preko 10.000 evra.

- Ako ste se pitali kako da na splavu za veče potrošite 10.000 evra, evo odgovora - napisao je autor na fotografiji.

račun, splav
foto: Printskrin/Instagram

Sudeći po stavkama na računu može se zaključiti da je bilo više osoba u društvu, a cene pića se kreću od 750 dinara pa naviše.

Jedno energetsko piće od 250 mililitara košta 750 dinara, dok je mala skupina ljudi za jednim stolom, za 18 komada ovog napitka platila 13.500 dinara. Flaša votke iznosila je 27.000 dinara, dok je ova družina za stolom poručila dva puta i platila 52.000 dinara.

Najveći šok izazvala je narudžbina šest flaša poznatog šampanjca koja ih je koštala 474.000 dinara.

Na računu se vide i ostale stavke, poput rakija, gaziranih voda, likera, tekila i ostalih šampanjaca, dok je konačna cena za naplatu dostigla 1.115.410 dinara.

Kurir.rs

Bonus video:

01:52

GODIŠNJE IMAMO OKO 3.000 PRIJAVA ZBOG BUKE: Ugostitelji negoduju zbog novog zakona, upitno nekoliko stvari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track