02:51

DOKTOR KOJI JE RADIO NA KLINICI GDE JE SLOMLJENA KIČMA PROGOVORIO! Evo šta kaže o kolegi koji je vršio tretman nad PREMINULIM

usijanje!

DOKTOR KOJI JE RADIO NA KLINICI GDE JE SLOMLJENA KIČMA PROGOVORIO! Evo šta kaže o kolegi koji je nameštao vrat PREMINULOM MILANU

Društvo -

Specijalista fizijatrije dr Goran Milojković i nekadašnji zaposleni "Balans medike" bio je gost emisije "Usijanje" na Kurir televiziji gde je govorio o svom iskustvu sa napomenutom klinikom, a potom i dao svoje mišljenje kako je došlo do smrti Milana Đurića.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Milojković ističe da doktora Slavišu Đurđevića ne poznaje.

- Ja ne poznajem doktora. Kada sam ja radio bio sam jedini doktor, posle mene je došao drugi doktor, a posle njega je došao on. Ono što ja znam je sve što i vi već znate - rekao je Milojković.

Za 25 godina primenjivanja tehnike atlasprofilax, odnosno tehnike nameštanja prvog vratnog pršljena nikada nije došlo do smrtnog slučaja.

- Svaka tehnika i celokupno znanje podrazumeva individualni odnos prema pacijentu jer je svaki pacijent drugačiji, što znači da se drugačije prema svakom pacijentu i pristupa. Ja se bavim ovom tehnikom 12 godina, ona na najbrži način može da pomogne pacijentu. Jedino što možemo ovde da zaključimo da je nesklad između primenjivanja sile i stanja pacijenta doveo do kobnog ishoda. Korišćenje sile je bilo neodgovarajuće, a to treba saznati kroz snimke, razgovor i osećaj. Ovako nešto se nikada nije desilo, a 25 godina se ova tehnika primenjuje - kaže dr Milojković.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:08

EVO KOLIKA KAZNA ČEKA DOKTORA AKO JE SLOMIO VRAT MILANU! Advokat UŽIVO ispričao sve detalje slučaja: NE BIH DA PREUDICIRAM, ALI...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track