KURIR JE PISAO O OPASNOM PRELAZU, A SADA JE PASARELA PUNA RUPA U LOZNICI DEFINITIVNO ZATVORENA: Ostao je još 1 problem tamo (FOTO)
Zatvorena pasarela, Foto: Privatna arhiva

pobeda

KURIR JE PISAO O OPASNOM PRELAZU, A SADA JE PASARELA PUNA RUPA U LOZNICI DEFINITIVNO ZATVORENA: Ostao je još 1 problem tamo (FOTO)

Društvo -

Pasarela koja je pre dve godine postavljena preko pruge Šabac - Loznica - Brasina, nedaleko od železničke stanice u Loznici, a koja je bila u veoma lošem stanju i puna rupa, zbog čega su neki meštani završili čak i u urgentnom centru zbog uganuća, zatvorena je posle pisanja Kurira!

Nadležni organi su pre nekoliko dana na prelaz postavili crvenu traku, te je pristup pasareli onemogućen.

Preko nje se više ne može
Preko nje se više ne može foto: Privatna arhiva

To je urađeno nakon što smo objavili da je nova pasarela puna rupa kroz koje čak može da propadne i noga.

Zato su mnogi pretrčavali prugu kojom voz juriša samo da bi pasarelu obišli jer je jedna žena prelazeći je čak završila s nogom u longeti.

Inače, kada smo se Gradu Loznica obratili povodom ovog problema, rečeno nam je da loše stanje nedavno postavljene pasarele nije njihova krivica, već - vandala. U odgovoru su nam, između ostalog, napisali da će Grad Loznica sprovesti sve neophodne zakonom propisane procedure i mere kako bi bili pronađeni i kažnjeni počinioci ovih krivičnih dela.

Pasarela puna rupa...
Pasarela puna rupa... foto: Privatna arhiva

- U međuvremenu, Grad Loznica je angažovao nadležna javna preduzeća kako bismo što pre sanirali pričinjenu štetu i omogućili građanima da nesmetano koriste pasarelu - naveli su za Kurir.

A dok ne bude bio saniran taj prelaz za pešake, meštani će, po svemu sudeći, biti primorani da pretrčavaju prugu, jer drugu opciju nemaju.

Kurir.rs / S. Trajković

Bonus video:

00:59

Dužina novih puteva i železničkih pruga u proteklih 10 godina oko 1,1 miliona kilometara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track