02:12

TUGA! VATRA PROGURALA SVE ŠTO SU IMALI! Milenija i Milije ostali bez ičega za samo 20 minuta DRŽALI SU ME DOK SU ŽIVOTINJE GORELE

KURIR TV

TUGA! VATRA PROGURALA SVE ŠTO SU IMALI Milenija i Milije ostali bez ičega za samo 20 minuta PRVIH NOĆI SPAVALI POD OTVORENIM NEBOM

Društvo -

Domaćinstvo Milije Bejića iz Valakonja kod Boljevca u potpunosti je uništeno u požaru, kada je vatra za svega 20-ak minuta progutala dve kuće, pomoćne objekte i poljoprivredne mašine.

On i supruga sada su bez igde ičega, a teško im pada i to što su bez vode na ovako visokim temperaturama. Prvih noći spavali su pod otvorenim nebom, ali uskoro će ovi vremešni ljudi dobiti privremeni krov nad glavom.

1 / 3 Foto: Kurir televizija

- Sve je izgorelo. Čak 4 zamrzivača i jedan frižider, nema ništa od njih. Ostali smo samo ja i baba. Životinje su takođe izgorele. Nemam ništa, ni ćebe, ni odelo, čak ni vodu da se operem ili da pijem - rekao je Milija Bejić.

Kurir Televizija
foto: Kurir televizija

Od šoka Milijeva supruga je krenula da izvede životinje iz štale, ali komšije nisu dozvolile da ona tako rizikuje svoj život.

- Nisu mi dali da spasem koze. Malo smo imali hrane. Trojica su me držali, a i njega su trojica držali - rekla je Milenija Radivojević.

Kurir Televizija
foto: Kurir televizija

- Glavni cevovod prolazi pored njihovog domaćinstva i meni nije jasno kako oni nisu sve ovo vreme ostvarili glavni priključak na taj vodovod. Razmatrali smo to na veću i dobiće priključak. Tako da bar u ovoj nesreći dobiju zdravu pijaću vodu - rekao je Nebojša Marjanović, predsednik opštine Boljevac.

Kurir Televizija
foto: Kurir televizija

Boljevačka opština obezbediće kontenjer za stanovanje ove porodice dok bar jedan deo uništenog doma ne bude adaptiran za dalji život.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:26

PRVI SNIMCI, KURIR NA MESTU VELIKOG POŽARA! Vatra progutala 6 lokala u Valjevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track