EVO ŠTA DA URADITE AKO VAM SE AUTO USLED KIŠE ZAGLAVI U VODI: Saobraćajni inženjer otkrio šta NIKAKO ne smemo da radimo
Foto: Shutterstock

važno

EVO ŠTA DA URADITE AKO VAM SE AUTO USLED KIŠE ZAGLAVI U VODI: Saobraćajni inženjer otkrio šta NIKAKO ne smemo da radimo

Društvo -

Saobraćajni inženjer Vladimir Simidžija otkrio je za Kurir televiziju šta treba da uradimo a šta nikako ne smemo da radimo ako se zateknemo u saobraćaju usred potopa.

Simidžija ističe da vozači ne treba da se boje padavina, pogotovo u Beogradu jer ima dosta uzbrdica.

Ukoliko se vozilo nađe u dubokoj vodi, motor automobila treba ugasiti kako ne bi došlo do oštećenja.

- Celo leto nije bilo kiše, ako padne, to će biti osveženje. Vozači ne treba da budu zabrinuti, pogotovo u Beogradu jer ima dosta brda. Ako napada previše kiše, stanite i sačekajte. Sve jače kiše brzo i prođu. Automobil se ne zabrine mnogo kada padne kiša, ali ako vozilo uđe u duboku vodu mogu da nastanu problemi u smislu da voda ošteti nešto u motoru. Tada motor treba ugasiti i sačekati. Isključivanje iz saobraćaja je najbolja opcija - rekao je Simidžija za Kurir televiziju i posavetovao vozače da ne brinu u ovim situacijama,već da se isključe iz saobraćaja i strpljivo sačekaju da kiša prestane.

02:43

EVO ŠTA TREBA DA URADITE AKO VAM SE AUTO USLED KIŠE ZAGLAVI U VODI: Saobraćajni inženjer otkrio šta NIKAKO ne smemo da uradimo

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:17

POSKUPLJUJE REGISTRACIJA VOZILA! Nov udarac po džepu Srbina, evo koliko novca ćete sad morati da izdvajate

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja