ODMAH SU NAM ODUZELI STVARI, POSLE SMO VIDELI I ŠTA RADE S NJIMA: Porodica iz Srbije šokirana na jednoj od najlepših grčkih plaža
Plaža Tiganija na Sitoniji, Foto: Youtube Printscreen

Bračni par ostao zaprepašćen

ODMAH SU NAM ODUZELI STVARI, POSLE SMO VIDELI I ŠTA RADE S NJIMA: Porodica iz Srbije šokirana na jednoj od najlepših grčkih plaža

Društvo -

Sreću što će sa decom uživati na jednoj od najlepših grčkih plaža Tiganiji, zamenilo je ogorčenje

BEOGRAD - Porodica iz Srbije je u želji da vidi što više zanimljivih stvari koja Grčka ima da ponudi, želela da poseti i neke plaže koje divno izgledaju na slikama, a nalaze se u blizini smeštaja.

Oni su pretraživali najlepše plaže Sitonije i saznali za plažu Tiganija, s obzirom da su išli da decom dobro su se pripremili i pročitali na internetu savete za posetu, ove donekle divlje plaže.

Tiganija, plaža, Sitonija
foto: Youtube Printscreen

"Pročitali smo da plaža ima bar, ali smo poneli osnovno u ručnom frižideru - vodu i užinu, jer idemo sa decom i za slučaj neke nepredviđene situacije. Kada smo stigli na plažu odmah smo primetili znak da je zabranjeno unošenje ručnih frižidera, ali zamolila sam supruga da smestimo decu na ležaljke s obzirom da smo se već spustili do plaže jednim delom stepenica, pa da onda vrati ručni frižider u auto", rekla je Marija.

Tiganija, plaža, Sitonija
foto: Youtube Printscreen

Međutim, desila je krajnje nepredviđena situacija koja je sve iznenadila.

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen

"Osoblje nas je odmah zaustavilo i rekli su nam da frižider ostavimo na ulazu kafića dok se smestimo. Nakon što smo poslušali osoblje, usledila je neprijatnost kada je suprug želeo da se vrati po frižider. Rekli su mu da ne mogu da ga vrate. Na pitanje zašto, pošto želi da ga odnese u gepek rekli su da oni 'ne znaju da li ćemo da idemo u auto da pijemo i jedemo svoju hranu i piće'", rekla je ona za Mondo.

Bračni par je ostao zaprepašćen, ali je ipak poslušao radnike na plaži i njihovu čudnu politiku. Nakon gorkog ukusa u ustima i celog dana na toj plaži koja zaista jeste lepa, kada su krenuli kući i došli po svoj ružni frižider, usledio je još jedan šok.

U prostoriji gde se nalazila njihova torba pronađeno je još 30-ak sličnih torbi i kesa koje su oduzimali drugim turistima koji su se našli u istoj situaciji.

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track