IZDAJE SE PODRUM SA PRELAKIRANIM NAMEŠTAJEM IZ PROŠLOG VEKA: Ovaj oglas razbesneo NIŠLIJE! Pokupili ga od pokojne babe! (FOTO)
izdavanje stanova, Foto: Profimedia

užas

IZDAJE SE PODRUM SA PRELAKIRANIM NAMEŠTAJEM IZ PROŠLOG VEKA: Ovaj oglas razbesneo NIŠLIJE! Pokupili ga od pokojne babe! (FOTO)

Društvo -

U jednoj grupi za izdavanje stanova u Nišu na društvenoj mreži Fejsbuk se pokrenula žestoka rasprava nakon objavljivanja oglasa za izdavanje garsonjere za 120 evra.

- Cena 120 evra. Izdaje se nameštena garsonjera za jednu osobu u kući površine 20 metara kvadratnih sa starim stilskim nameštajem koji je renoviran (prelakiran). Garsonjera se nalazi u kući i izolovana je sa svih strana, ukopana pola metra tako da je tokom celog leta hladovina gde klima uopšte nije potrebna - navodi se u oglasu na Fejsbuku i dodaje:

- Grejanje je na TA peć koja je ubačena ovog meseca. Ventilacija je instalirana u svim prostorijama. Poseduje kablovsku i brz zajednički internet. Mesečni troškovi za vodu objedinjeni internet i kablovsku su fiksni i iznose 1.500 dinara, a struja se obračunava po potrošnji. Mašina za pranje nalazi se odmah ispred na terasu i ona je zajednička kao vešernica - piše u oglasu.

stan, kirija, oglas
foto: Printskrin/Facebook

Članovi grupe su bili besni zbog ovog oglasa pa su u komentarima pisali da ovakva garsonjera vredi svega 90 evra.

- Ovo ne vredi ni 90 evra, ali ajde da kažem da je ovo neki maksimum za ovako nešto. Živeti u zemunici bez prozora sa nameštajem iz prošlog veka. Nula bodova - piše u prvom komentaru:

- Podrum - napisao je jedan član grupe:

Ipak, neki su bili zainteresovani za ovaj stan.

- Možete da mi se javite pošto ne odgovarate u inboksu. Ozbiljan sam u vezi stana. Hvala - napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao:

1 / 2 Foto: Printskrin/Facebook

- Gde je nestala pristojnost ljudi ako vam se nešto ne sviđa jednostavno preskočite oglas. Zašto imate potrebu da rešavate tuđe probleme.

Neki članovi grupe su smatrali da je sramota ovako nešto izdavati.

- U ovome bi on trebalo nekome da plati da živi:

- Stilski nameštaj. Pokupili stari nameštaj od pokojne prababe pa ga nazvali stilskim:

stan, kirija, oglas
foto: Printskrin/Facebook

- Sve, sve, ali stari stilski nameštaj:

- Ima li rakije u buretu - glase neki od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

02:16

BEOGRAĐANI VIŠE NE KUPUJU STANOVE! NOVI TREND ZAVLADAO Stručnjak za nekretnine objasnila: ODLUČUJU SE ZA OVO PRE NEGO ZA STAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track