02:37

CENE DEČIJIH ROĐENDANA IDU DO 1.000 EVRA! Ćulibrk otkrila kako organizovati proslave za decu: DEČACI LUDE ZA LASER TAGOVIMA?

KURIR TV

POMAMA NA DEČJIM ROĐENDANIMA: Dečaci obožavaju ovu igru, a cene proslava rođendana devojčica IDU I DO 1.000 EVRA!

Društvo -

Biljana Ćulibrk, roditelj dvoje dece, otkrila je za Kurir televiziju koliko samo može biti kompleksna organizacija dečijih rođendana, ali i koliko zapravo cene mogu biti visoke.

- Ja sam već pristalica slavljena dečijih rođendana kod kuće. Međutim, organizacija kao i vreme drugih roditelja koje dovode decu dovelo je do toga da su igraonice daleko zastupljenije nego rođendani kod kuće. S obzirom da sam majka dečaka i devojčice, moram da priznam da je organizacija ćerkinih rođendana malo skuplja. Jer recimo ne žele Elzu već žele da budu princeza. Onda tu ide i neka dekoracija koju nemate u većini igraonica, pa se samim tim i cena tog prostora povećava - rekla je Ćulibrk.

Biljana Ćulibrk
foto: Kurir televizija

- Svaka igraonica nudi samo prostor, osim toga vi plaćate i hranu i piće na kraju rođendana. Međutim, imate i animatore koji u zavisnosti od crtanog koji vaše dete trenutno voli onda se oni dodatno plaćaju. Zatim imate razne animacije gde imate da udaraju igračkice po želji u kojima se nalaze bombone. Cene zbog takvih stvari mogu da dođu i do 1.000 evra u zavisnosti kakvu organizaciju detetu praviti - rekla je Ćulibrk.

laser tag
foto: Shutterstock

- Dečaci vole kuglane ili laser tagove. Uglavnom ti laser tagovi mogu da koštaju i više nego sama igraonica zbog samih tih aparata koje i same igraonice koštaju - rekla je Ćulibrk.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:16

DECA NISU KRIVA, VEĆ ONI! Lazić o stravičnom događaju iz Kaluđerice učenika sa posebnim potrebama MAKAZAMA UBO DEVOJČICU U ČELO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track