00:26

PORODICA BEZ STRUJE I VODE! Miševi su u sobi malog Stefana, APEL ZA POMOĆ PORODICI IZ GOSPOĐINACA: Sivilo i neuslovi u kući

APEL ZA POMOĆ

STEFAN (4) SPAVA SA MIŠEVIMA OTKAD SE RODIO! Tročlana porodica, sa bebom na putu živi u jezivim uslovima, bez vode i struje! VIDEO

Društvo -

Porodica Knežević-Horvat iz Gospođinaca kraj Žablja živi bez struje i vode sa četvorogodišnjim detetom i bebom na putu. Humani ljudi pomažu im koliko mogu, ali to nije dovoljno. Zbog toga im je potrebna pomoć svih nas.

Porodica bez struje
foto: Kurir televizija

U ulici Dostije Obradovića u Gospođincima živi četvorogodišnji Stefan sa mamom Aleksandrom i tatom Branislavom u jednoj prostoriji u kojoj nema ni vode ni struje.

U trenutku dok je Stefan pokazivao gde spava i provodi vreme od kada se rodio, sobom je protrčao miš. Njegov otac je za Kurir televiziju rekao da bi voleo da ima stalan posao, jer trenutno radi samo kada ima posla.

Porodica bez struje
foto: Kurir televizija

- Voleo bih da imam stalan posao i da mogu bolje uslove da pružim deci, da bolje živimo, to bih voleo - rekao je sramežljivo Branislav, pa nastavio:

- Najteže je to što se ne vidi gde jedemo, teško je i zaraditi, a i to što zaradim je samo da preživimo.

Potom je i majka Stefana, koja je u šestom mesecu trudnoće, rekla da je teško živeti u ovakvim neuslovima:

Porodica bez struje
foto: Kurir televizija

- Teško je živeti bez struje, vode i bilo čega. Dosta dugo smo ovde i jako je teško - bila je kratka Aleksandra.

Ako ste u mogućnosti da pomognete porodici, obratite se humanitarnoj organizaciji građana "Put, istina, život".

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:35

ŽIVOT VATROGASACA: Teret posla kao OPASNOST, ali i LEK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track