PROFIL MUŠKARACA KOJI POKLANJAJU CVEĆE: Da li žene darujete samo za praznike?
Foto: Kurir/T.S.

PROFIL MUŠKARACA KOJI POKLANJAJU CVEĆE: Da li žene darujete samo za praznike?

Društvo -

Ko su muškarci koji ženama poklanjaju cveće i to ne rade samo za praznike? Oni znaju šta usrećuje njihove supruge, devojke, majke i sestre, zato što ih dobro poznaju.

"Pažnja koja uvek prija. Znam koliko moja supruga voli cveće i često je iznenadim buketom. Zadovoljstvo je obostrano. Ona je oduševljena, a ja zadovoljan što sam joj priredio iznenađenje. Lep je to osećaj, žene zaslužuju pažnju. Pokloniti cvet je gest koji govori više od reči", kaže D.B.

cveće
foto: Kurir/T.S.

Sa druge strane ima i onih muškaraca koji nemaju naviku da bez povoda poklone buket cveća ženi do koje im je stalo.

"Nekako nemam naviku,volim da ženi kupim poklon i da je iznenadim, ali iskreno retko je to cveće, mada kad bolje razmislim cveće može biti pravi izbor kad se udvarate. Većina žena to voli", navodi M.Lj.

cveće
foto: Kurir/T.S.

Cveće oplemenjuje ulepšava prostor, ali i usrećuje, žene koje istinski uživaju u njemu. Cveće je uvek idealan i prikladan poklon, evo i zašto.

"A žene ko žene, pažnja im je uvek potrebna, kao i svima nama. Zato postoji Dan žena, godišnjica braka, ili ljubavi da podsete muškarce da poklone pažnju svojoj lepšoj polovini, a uz cvet može poljubac, osmeh zagrljaj pružena ruka pa čak i šala", kaže sagovornik Kurira Z.P.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track