TRIJUMF HUMANOSTI UZ ASISTENCIJU MOZZARTA
Foto: Promo

TRIJUMF HUMANOSTI UZ ASISTENCIJU MOZZARTA

Društvo -

Dobro je poznato da je kompanija Mozzart regionalni lider u priređivanju igara na sreću, a uz njeno ime ravnopravno stoji i epitet lidera na polju humanosti. Samo tokom 2022. godine, uz Mozzartovu asistenciju pomoć je stigla na adrese brojnih pojedinaca, zdravstvenih i kulturnih ustanova, humanitarnih organizacija i udruženja, sportskih kolektiva... Organizovane su brojne humanitarne utakmice i turniri, podržane manifestacije od kulturnog značaja, a nastavljeno je i sa stalnim akcijama po kojima je kompanija prepoznatljiva dugi niz godina. Uz Mozzartovu podršku, ideje mladih startap timova lansirane su u univerzum, brojne preduzetnice su realizovale svoje biznis planove, različiti delovi Srbije dobili su terene na kojima će stasavati budući košarkaški asovi, brojni amaterski klubovi zablistali su u novim dresovima a prvih 50 rukavica za slepe u svetu donirano je u našoj zemlji zahvaljujući ovoj kompaniji.

Mozzart
foto: Promo

„U godini za nama bili smo podrška svima kojima je to potrebno – sportskim klubovima, mladima koji sanjaju velike snove, humanitarnim organizacijama, zdravstvenim ustanovama... Nastavićemo istim tempom i sledeće godine kako bismo zadržali vodeću poziciju na tabeli humanosti”, istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

1 / 4 Foto: Promo

Na dobro poznatu listu Mozzart talenata upisali su se novi stipendisti koji uz podršku kompanije ostvaruju svoje snove, a uz asistenciju regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću brojni fudbaleri postigli su humanitarne pogotke na domaćem šampionatu koji je po prvi put dobio društveno odgovorni karakter. Mozzart je bio u glavnoj podeli i kada se društvena odgovornost „postavljala" na scenu i filmsko platno. Sa Beogradskim dramskim pozorištem je potpisan protokol o strateškoj saradnji, a osim podrške daskama koje život znače, Mozzart je imao značajnu rolu i na snimanju brojnih serija. Osim zajednice u kojoj posluje, Mozzart je podrška i svojim zaposlenima pa je ove godine, pored svih postojećih benefita, uveo i dodatno zdravstveno osiguranje za sve radnike, njih gotovo 3.000 u Srbiji.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track