MINISTARKA DARIJA KISIĆ OBRADOVALA DECU IZ HRANITELJSKIH PORODICA: Evo kako je provela dan sa ovim mališanima
Foto: Instagram

lepo

MINISTARKA DARIJA KISIĆ OBRADOVALA DECU IZ HRANITELJSKIH PORODICA: Evo kako je provela dan sa ovim mališanima

Društvo -

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić uživala je u druženju i kićenju novogodišnje jelke sa decom iz hraniteljskih porodica sa teritorije grada Beograda, Šapca, Loznice i Valjeva.

Ministarstvo, na čijem je čelu Kisićeva, obezbedilo je, u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama, novogodišnje paketiće za ove mališane.

https://www.instagram.com/p/CmrPhokKrtO/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D

- Nema lepšeg načina da se ova 2022. godina privede kraju od druženja sa decom. Njihova sreća, zadovoljstvo i osmesi najlepši su ukrasi tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Zato sam istinski uživala u kićenju novogodišnje jelke u Dečijem kulturnom centru sa decom iz hraniteljskih porodica sa teritorije Beograda, Šapca, Loznice i Valjeva - napisala je ministarka Darija Kisić na svom Instragram profilu i dodala:

Ministarka sa mališanima
Ministarka sa mališanimafoto: Instagram

- I njih smo, kao i decu iz hraniteljskih porodica iz ostalih delova Srbije, obradovali novogodišnjim paketićima, koje smo obezbedili u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama. Draga deco, želim vam da pre svega budete zdravi i da vam naredna godina bude puna osmeha, lepih trenutaka, druženja i novih prijatelja.

Ministarka je priložila i fotografije sa ovog druženja, a na njima se može videti da su deca uživala.

Kurir.rs

Bonus video:

38:09

USIJANJE DANA 05.05.2021. Darija Kisic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track