DECA U CVIJIĆEVOJ SKAKALA OD SREĆE: Bajkeri prerušeni u Deda Mrazove oduševili klince iz parkića, PAKETIĆE DOBILO 150 MALIŠANA
Foto: Privatna Arhiva

tradicija

DECA U CVIJIĆEVOJ SKAKALA OD SREĆE: Bajkeri prerušeni u Deda Mrazove oduševili klince iz parkića, PAKETIĆE DOBILO 150 MALIŠANA

Društvo -

Deda Mrazovi na motorima obradovali su i ove godine mališane u Cvijićevoj ulici!

Grupa bajkera prerušena u Deda Mrazove natovarila je pre nekoliko dana paketiće na svoje motore i dovezla se do parkića u Cvijićevoj ulici, gde ih je s nestrpljenjem čekao veliki broj dece.

1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

Jedan od ogranizatora ove lepe novogodišnje akcije je i vlasnik kafića "Parkić" Aleksandar Gudelj.

- Osmislio sam ovo sa grupom prijatelja. Želimo da se na ovaj način zahvalimo roditeljima i njihovoj deci koji se preko cele godine igraju u ovom parkiću - rekao nam je Gudelj.

https://www.youtube.com/watch?v=IS1zxOR7Xyc

Ovo je inače peta godina zaredom da se ova manifestacija održava i već postaje tradicija, a ovom lepom događaju prisustvovalo je oko 150 mališana.

Dečica su se oduševila nakon što su videli bajkere na motorima obučene u kostime Deda Mraza, a njihov dolazak ispraćen je uz ciku i vrisku. Posebno su ih obradovali paketići.

Kurir.rs

Bonus video:

02:23

BAJKERI NAPRAVILI VERENIČKI SPEKTAKL U KRAGUJEVCU: Marko zaprosio Katarinu usred bakljade, ona nije znala šta ju je snašlo (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track