NESTALA SLOBODANKA PRONAĐENA KAO NA FILMU: Evo gde je bila i šta joj se sve izdešavalo (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen

kad se srbi udruže

NESTALA SLOBODANKA PRONAĐENA KAO NA FILMU: Evo gde je bila i šta joj se sve izdešavalo (FOTO)

Društvo -

PARIZ - Slobodanka Kocić, koja je nestala sinoć u Parizu u osamnaestom arondismanu, pronađena je živa i zdrava.

Posle objave, javila se članica grupe Svi Srbi u Parizu - Tanja, koja je dala presudnu informaciju i ostavila komentar u kome se daje precizna informacija gde se nestala Slobodanka nalazi.

Slobodanki Kocić, rodom iz Niša, gubi se svaki trag juče u kasnim popodnevnim časovima. Njena porodica i prijatelji su je tražili cele noći u kvartu gde je nestala, pošto je prethodno samo sišla da kupi hleb.

Nestanak je prijavljen policiji ali policija ništa nije mogla da uradi. Potraga je trajala i tokom ovog jutra sve do presudnog komentara, gde Tanja daje preciznu lokaciju gde se Slobodanka nalazi a to je bolnica Delafonten u mestu Sen-Deni.

Slobodanka se nalazila tamo u hitnoj pomoći, a po prvim informacijama, Tanja radi tamo i posle objave, ona je prepoznala Slobodanku s fotografije.

Kako je porodica saopštila, Slobodanka se izgubila i neko vreme je lutala sama ulicama Pariza. Videvši to jedna patrola policije je odvezla u stanicu ali nisu mogli da je identifikuju jer Slobodanka ne govori francuski jezik.

Pošto je Slobodanka dosta plakala, odlučeno je da se prebaci u bolnicu Delafonten. A onda je Tanja prepoznaje sa slike i priča dobija srećan kraj.

Kurir.rs/Svi Srbi u Parizu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track