UPLATITE LETOVANJE NA VREME! Paket aranžmani SU MNOGO skuplji za 2023. godinu! Seničić: CENA u Grčkoj je POSKUPELA čak 100 %
Foto: Kurir TV, Frank Wagner / Panthermedia / Profimedia

kurir tv

UPLATITE LETOVANJE NA VREME! Paket aranžmani SU MNOGO skuplji za 2023. godinu! Seničić: CENA u Grčkoj je POSKUPELA čak 100 %

Društvo -

Turističke agencije istakle su "first minute" ponude za letnju sezonu 2023. godine i na prvi pogled može da se zaključi da su cene aranžmana znatno veće. Tamo gde su cene ostale iste kao prethodne godine uglavnom je smanjen broj dana korišćenja usluge. Koliko su aranžmani skuplji ove godine u odnosu na prethodnu sezonu, voditelji emisije Puls Srbije pitali su Aleksandra Seničića iz Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije.

Aleksandar Seničić
foto: Kurir tv

Predstavio je bitnost paket aranžmana.

- Ove godine imaćemo vleiki broj linija prema grčkim ostrvima. Paketi aranžmani biće znatno skuplji. To uključuje i prevoz i transfer i smeštaj. Treba očekivati veće cene - upozorio je Seničić.

Kako je rekao, ljudi se opredeljuju za Grčku, uprkos poskupljenjima od, čak sto posto!

- Ove godine Grčka je poskupela sto posto, jer su kod njih cene svega skočile kao i kod nas! A kada se jednom podignu cene, i sami znamo, jako retko se vraćaju - rekao je on.

Aleksandar Seničić
foto: Kurir TV, Frank Wagner / Panthermedia / Profimedia

Na pitanje voditelja da li onda već sada treba da uplaćujemo putovanja radi povoljnijih aranžmana, Seničić je rekao da je to sve na nama.

- Mana je što morate da isplatite ovu vrstu aranžmana odmah u celosti - istakao je.

03:58

Turističke agencije istakle su first minute ponude za letnju sezonu 2023

Uslovi za otkaz ovih aranžmana su rigorozni.

- Ovde ne važe oni opšti uslovi kao za regularne aranžmane. Znači nema otkaza, a i uslovi za otkaz su rigorozni. Najveći broj ovih aranžamana traži da isplatite sve u celosti! - rekao je on.

Na pitanje, da li ima interesovanja za ove ponude, Seničić je rekao da ima i da su interesovanja velika.

- Ove godine cena u Grčkoj je poskupela čak 100 posto! U protekloj godini imali smo izuzetno dobre rezultate. Oni prvi aranžmani su uglavnom rasprodati! - predočio je on.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track