ODBAČENI OD SVOJIH VRŠNJAKA ZBOG USLOVA U KOJIMA ŽIVE: Bez struje i kupatila ova tri mališana iz Kruševca sanjaju bolji život FOTO
Foto: Humanitarna organizacija Pokreni život

POMOZIMO PORODICI MILOJEVIĆ

ODBAČENI OD SVOJIH VRŠNJAKA ZBOG USLOVA U KOJIMA ŽIVE: Bez struje i kupatila ova tri mališana iz Kruševca sanjaju bolji život FOTO

Društvo -

U selu nadomak Kruševca živi porodica Milojević, koju čine majka Tatjana, otac Zoran, ćerka Anđela, i sinovi Aleksandar i Lazar.

Surovi uslovi u kojima ova deca žive ostavljaju bez reči.

- Bez kupatila, kupamo se u koritu, bez kuhinje, struje i vode preživljavamo već nekako- su reči majke Tatjane koja je jedina zaposlena u porodici.

Zamislite samo život u kući golih i hladnih zidova?

Nedovoljan broj kreveta im ne ostavlja izbora pa tako svi spavaju u jednoj sobi koju retko mogu da ugreju. Ponos i radost donosi Anđela, koja trenira karate već osam godina i aktuelni je prvak države, a kako kaže kaže sport joj je prva ljubav i želi da nastavi da niže medalje za koje ni sama ne zna broj.

1 / 8 Foto: Humanitarna organizacija Pokreni život

Lazaru, najmlađem detetu, je jedina želja da ponovo vidi i da nastavi sestrinim stopama. Njega očekuje druga operacija strabizma i poslednja je nada za povratak njegovog vida koji mu otežava normalno odrastanje. Aleksandar, njegov stariji brat najviše vremena provodi sa njim i svakodnevno mu pomaže da što manje oseti nemoć zbog svog zdravstvenog problema.

Najlepši poklon koji detetu možemo podariti je ljubav, a u ovoj porodici je to jedino što im ne nedostaje, za sve ostalo, nažalost, nemaju.

Fondacija Pokreni Život je pokrenula akciju pomoći za izgradnju kuće porodici Milojević u kojoj bi mališani mogli da imaju bezbrižno detinjstvo!

Svi načini za doniranje:

1. SMS 1 na 3800 (200 dinara) 2. Račun: 165-7010855807-48 3. Pay Pal: paypal.me/pokrenizivotsrb 4. IBAN: RS351650007010855831-73

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track