ŽENA MI TRAŽI DA KUPIM ROLNICE SA SIROM NJENOM SINU: Beograđanka kupila hranu, a zbog reči deteta OSTALA U ŠOKU! TRAŽIO JOJ I PARE
Foto: Zorana Jevtić

iMA I OVOGA

ŽENA MI TRAŽI DA KUPIM ROLNICE SA SIROM NJENOM SINU: Beograđanka kupila hranu, a zbog reči deteta OSTALA U ŠOKU! TRAŽIO JOJ I PARE

Društvo -

Na društvenim mrežama pokrenula se rasprava nakon objave jedne Beograđanke koja je napisala kako je jednoj ženi kupila hranu za sina jer je gladan, a on joj dodatno tražio novac pritom rekavši da nije gladan.

- Žena ispred prodavnice me zamolila da kupim rolnice sa sirom. Kaže sin koji ima oko sedam godina je gladan. Kupim i dam joj, u tom momentu mi prilazi njen sin i traži neki dinar. Kaže mu ona: "Ne traži teti pare, kupila ti da jedeš", a on će: "Nisam gladan" - piše u objavi na mrežama.

Korisnici mreže su bili besni zbog ovog slučaja te su se nadovezali na slične primere i iskustva.

vanredno stanje, Beograd, građani, korona virus
foto: Zorana Jevtić

- Neki klinac na Banovom brdu smara stalno. Stoji ispred marketa i traži ljudima da mu kupe da jede. I uđeš sa njim u radnju i on ti traži ljut kulen - piše u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

- U 90 odsto slučajeva kada traže novac ja im ponudim posao za taj dan tj. kažem im da imaju satnicu 300 dinara, a to su pretežno poslovi čišćenja, ručak. Retko kad su prihvatili, okreću glavu.

Neki su pisali i da su pojedini odbili određenu svotu novca tražeći više.

- Čekam u autu, prilazi mi devojčica da joj dam neku paru. Ja otvaram novčanik, vadim i pružam joj 50 dinara, a ona meni: "Neću tu, hoću onu crvenu". Rekoh, ne mogu ti tu dati, a ona će: "E, pa ne treba mi onda ni ova". Neuspesna donacija - piše u komentaru:

- Draga, al' si ispala naivna. Isprose oni dobar novac. Trebamo bolje i pametnije donirati novac bolesnoj deci, a takvi su sami lenji, a zdravi i neka rade bilo šta - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track