SVINJE SE VIŠE NEĆE TUĆI! Prskati sprejem dok se mir u svinjcu ne povrati! Oglas nasmejao narod, a evo šta ih je zanimalo!
Foto: Shutterstock

hit

SVINJE SE VIŠE NEĆE TUĆI! Prskati sprejem dok se mir u svinjcu ne povrati! Oglas nasmejao narod, a evo šta ih je zanimalo!

Društvo -

Ponuda proizvoda za stočarstvo je šarenolika, prodaju se razni alati i preparati, pa tako i sprej za sprečavanje tuča u svinjcu!

Društvenim mrežama kruži fotografija spreja za sprečavanje tuča u svinjcu, koja je nasmejala mnoge korisnike, a njihovi komentari su urnebesni.

- Da li deluje za kafane? - navodi se u jednom od komentara.

Jedan korisnik dodao je da bi takav sprej bio koristan u svakom domaćinstvu.

Sprej za sprečavanje tuča u svinjcu
Sprej za sprečavanje tuča u svinjcufoto: Printscreen TikTok

- Ima li učinka na ljude? - upitao je jedan korisnik društvenih mreža.

Ovaj sprej inače košta 1.500 dinara, a u opisu proizvoda navodi se da se koristi kod uzgoja prasića i kokošaka.

- Pokriva miris životinje, smanjuje miris hormona u vazduhu, te na taj način utiče na ponašanje životinja. Način upotrebe: prskati sprejem na udaljenosti od 20cm od zidova i u vazduhu, 2 puta na dan, dok se mir u svinjcu ne povrati. Ne prskati direktno na životinju. U roku od nekoliko dana već bi trebalo da deluje. Ukoliko je neophodno može se prskati i duže, neškodljiv je za životinju - navodi se u opisu ovog spreja i dodaje se da u ponudi imaju i sprej protiv kanibalizma kod prasića.

Kurir.rs

Bonus video:

00:08

BRZA KO METAK: Novi snimak divlje svinje u Novom Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track