POTRAGA ZA ALEKSANDROM (16) TRAJALA CELE NOĆI Majka očajna: Znamo da se posvađao sa devojkom! Ovo joj rekao pa prekinuo razgovor
Foto: Facebook

da li ste ga videli?

POTRAGA ZA ALEKSANDROM (16) TRAJALA CELE NOĆI Majka očajna: Znamo da se posvađao sa devojkom! Ovo joj rekao pa prekinuo razgovor

Društvo -

Aleksandar Jovanović (16) iz Sremske Mitrovice nestao je u subotu uveče, 15. aprila nakon što je izašao iz kuće. Njegova majka Biljana izjavila je jutros za da još uvek nema nikakvih novosti kada je nestanak u pitanju.

- Nema nikakvih novih informacija, još ga traže. Tražili su ga i juče i danas se nastavlja potraga. Šta bih rekla u ovakvoj situaciji - rekla je majka nestalog dečaka.

Podsetimo, Biljana je sinoć ispričala da je on iz kuće izašao oko 21:45 u subotu. Da nije poneo sa sobom ni telefon, ni dokumenta, niti lične stvari.

- Znamo da se posvađao sa devojkom i da joj je rekao da će se ubiti - izjavila je ona.

Kako je otrkila, njen sin nije nikada ranije nije imao ponašanje koje bi moglo da ukaže da je on spreman na tako nešto.

- Samo joj je rekao, idem sada, čitaćeš o meni u crnoj hronici i prekinuo razgovor. Ljudi koji su te večeri bili na mostu koji je nedaleko od naše kuće, kažu da su oko 22 časa videli jedno lice u crnoj jakni kako skače sa mosta - kaže Aleksandrova majka.

Iako ne želi da veruje da se radi o njenom sinu, svedočenja prolaznika se poklapaju sa vremenom koje bi Aleksandru bilo potrebno da dođe od kuće do mosta. Kada je, po prijavi građana, stigla pomoć na lice mesta, već je bilo kasno jer je telo odnela voda.

Aleksandar je na sebi imao sivu trenerku, sivi duks, crnu jaknu i sive patike.

Porodica dečaka moli sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave na broj 061 424 6210.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track