BEZOBRAZLUK BEZ PREMCA: Narod osuo paljbu na vozača zbog bahatog parkiranja! "Meni samo nije jasno zašto? Ovo je namerno" (FOTO)
Foto: Printscreen Tviter

DRVLJE I KAMENJE

BEZOBRAZLUK BEZ PREMCA: Narod osuo paljbu na vozača zbog bahatog parkiranja! "Meni samo nije jasno zašto? Ovo je namerno" (FOTO)

Društvo -

Bespravno parkiranje na mestu rezervisanom za osobe sa invaliditetom je zabranjeno, ali ga mnogi bahati vozači ne poštuju i svoja vozila parkiraju na ova obeležena mesta i tako dovode u problem one kojima su ova mesta namenjena!

Svako malo na društvenim mrežama pojavi se fotografija bahatih vozača parkiranih na mestima rezervisanim za osobe sa invaliditetom.

parking, bahato
foto: Printscreen Tviter

- Kad si umni invalid nije dovoljno da zauzmeš mesto koje ti ne pripada, već moraš da stanes na dva mesta za invalide - napisao je jedan korisnik Tvitera i objavio fotografiju bahatog vozača.

On je naveo i da je proverio i da ovaj auto ne poseduje nalepnicu.

- Meni samo nije jasno zašto? Ovo je parking gde znam da uvek ima mesta, čak i kad je gužva. Zaista me interesuje, šta je ovom degeneriku u glavi kada stane ovako. Mislim, ovo je namerno - dodao je jedan korisnik Tvitera.

Pojedini korisnici naveli su da neki vozači parkiraju na mesta za osobe sa invaliditetom zato što su najbliža ulazu u prodavnice. Većina njih osudila je ovakav potez vozača.

- Zapravo nije zauzeo cela dva parking mesta, ali je stao tako da recimo, ukoliko se i parkira osoba sa invaliditetom ona ne bi mogla da izađe iz vozila. U svakom slučaju bezobrazluk! - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Pežo uleteo u park u Mirijevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track