HOTEL NA TARI U KOME SU ĐACI NAVODNO BILI NEZADOVOLJNI: Deca nisu dobila pljavu posteljinu i peškire, sve smo zahteve ispunili!
Hotel Beli bor na tari, Foto: Vojna ustanova Tara

HOTEL BELI BOR

HOTEL NA TARI U KOME SU ĐACI NAVODNO BILI NEZADOVOLJNI: Deca nisu dobila pljavu posteljinu i peškire, sve smo zahteve ispunili!

Društvo -

Povodom navoda roditelja učenika osmog razreda OŠ "Jovan Sterija Popović" iz Beograda koji su tokom vikenda boravili u smeštaju Beli bor na Tari na trodnevnoj ekskurziji da je u pojedinim sobama bila prljava posteljina i peškiri iz Vojne ustanove Tara poručili su za Kurir sledeće:

- Radeći u cilju zadovoljstva svakog gosta i postupajući pažnjom dobrog domaćina možemo izjaviti da se za svakog gosta hotel priprema najbolje što možemo trudeći se da gostu pružimo maksimalno gostoprimstvo i više od onog što može hotel sa dve zvezdice.

Hotel Beli bor
Hotel Beli borfoto: Vojna ustanova Tara

Bez obzira na tip gosta, ističu, za svakog gosta hotel se identično priprema i akcenat na higijeni je maksimalan.

- Uvek smo tu na usluzi za gosta i postupamo odmah po reklamaciji kako se i traži od vođa grupe odmah na prijemu. Odmah smo preduzeli mere i u roku od nekoliko sati zamenili smo sve što su gosti tražili. Što se tiče inventara, možemo se složiti da inventar hotela nije nov, ali je održavan i u funkcionalnom stanju - navode iz ove ustanove i dodaju:

- Tvdnje roditelja nisu u potpunosti tačne. Sve sobe su bile spremne za prijem gostiju do 14 časova. Primedbe roditelja date u redakciji su zanemarljive jer isti nisu bili na lice mesta. Svi ti za nas sitni nedostaci, a bilo ih je malo, su odmah otklonjeni.

Hotel Beli bor
Hotel Beli borfoto: Ministarstvo odbrane

Ističu i da se razredne starešine i direktor škole nisu žalili.

- Deca su iznela sitne zahteve na recepciji i naš personal je išao od sobe do sobe i na zahtev dece menjao ono što su oni želeli. Posteljine i peškiri su bili oprani i čisti, sa malim nedostacima u izgledu istih koji su odmah zamenjeni. Za svakog gosta idu dva čaršafa, jastučnica i deka sa navlakom, kao i dva peškira koji se svakodnevno menjaju, tako da nije tačan navod da su deke bile bez navlake.

Nije tačan navod da su decu sačekala prljava posteljina i peškiri, naglašavju.

- Posle ulaska dece u sobama nije moguće utvrditi da li je fleka koja se vidi na slici koje je dostavljena roditeljima i Ustanovi ili je nastala u toku korišćenja sobe. Na slici se vidi da je osim te tačke/mrlje posteljina čista i popeglana - kažu iz Vojne ustanove Tara dodajući da su roditelji uvažili mišljenje i tvrdnje svoje dece, a nisu kontaktirali razredne starešine i direktora škole kojima su decu poverili.

Prema njihovim navodima direktor škole je bio prisutan te da on može potvrditi da je posteljina bila čista i mirišljava.

- Svakako putem naše službe informisanja možete dobiti informacije o prethodnim grupama i potvrditi njihovo zadovoljstvo, posebno grupe dece osnovnih i srednjih škola koje su boravile u okviru ekskurzija kod nas. Takođe, sa grupom dece pomenute škole smo razgovarali jutros na odjavi i zaista nikakvu reklamaciju od njih nismo dobili, deca su zadovoljna kao i razredne starešine i direktor škole.

Hotel Beli bor
Hotel Beli borfoto: Ministarstvo odbrane

Razredne starešine, kao i vodiči ispred agencije mogu potvrditi o visokom nivou higijene koje naš objekat pruža, poručuju.

- Takođe, napominjemo da su deca navedene škole u noći između subote i nedelje svojim ponašanjem pričinila materijalnu štetu u sobama hotela, ali ćemo ovo pitanje raspraviti sa školom i roditeljima dece bez uznemiravanja javnosti.

Kurir.rs

Bonus video:

03:46

PREVISOKIH CENA EKSKURZIJA SVESNA SU I DECA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track