Sve počinje u porodici
Foto: Promo

Sve počinje u porodici

Društvo -

Pozivamo vas da u SC Stadion 14. maja obeležimo Dan porodice i zajednički skrenemo pažnju na prave vrednosti.

Program započinjemo predstavom za decu i odrasle pod nazivom "Kako se gradi karakter?" u izvođenju glumice i rediteljke Isidore Vlček. Predstava govori o razvoju ličnosti i važnosti suočavanja sa sopstvenim strahovima.

Nakon toga Vas pozivamo da nam se priključite u humanitarnoj akciji prikupljanja hrane i kućne hemije za porodice u teškoj ekonomskoj situaciji, koja će biti organizovana u saradnji sa Udruženjem Obrok za porodicu 3M i kreativnoj i edukativnoj radionici za decu pod nazivom "Sve moje emocije", na kojoj ćemo razgovarati o važnosti iskazivanja sopstvenih osećanja i praviti mozaik koji predstavlja sve naše emocije.

Porodice će moći da se fotografišu sa foto rekvizitom Urami porodicu koji nosi animator na štulama i kao uspomenu na ovaj dan kući ponesu svoju porodičnu fotografiju.

Da bi bili aktivni i zajednički se zabavili posetioci će moći da učestvuju u Porodičnom poligonu - interaktivnim aktivnostima za decu i roditelje, a nakon toga će moći da učestvuju u slikarskoj radionici za decu i roditelje pod nazivom "Naša kuća", gde će imati priliku da oslikaju svoje slikarko platno akrilnim bojama. Posvetićemo se i ozbiljnim temama uz psihološko savetovanje za decu i roditelje.

Program se završavamo radionicom o roditeljstvu i razgovaramo o veoma važnoj i aktuelnoj temi "Kako razviti empatiju kod dece?" koju će održati Biljana Grbović iz Udruženja roditelja Matica. Sve počinje u porodici!

Vidimo se u SC Stadion 14. maja!

Program, 14 maj:

12.00 - 12.30h Predstava za decu (i odrasle), Kako se gradi karakter?

12.30 - 16.15h Humanitarna akcija prikupljanja hrane i kućne hemije za porodice u teškoj ekonomskoj situaciji, Udruženja Obrok za porodicu 3M

12.30 - 13.30h Kreativna i edukativna radionica za decu, Sve moje emocije

13.30 - 14.15h Štulaš sa foto rekvizitom & Instant fotografije na poklon, Urami porodicu

14.15 - 15.00h Zabavne interaktivne aktivnosti za decu i roditelje, Porodični poligon

15.00 - 16.15h Slikarska radionica za decu i roditelje, Naša kuća

16.15 – 17.15h Psihološko savetovanje za decu i roditelje

17.15 - 18.00h Zabavne interaktivne aktivnosti za decu i roditelje, Porodični poligon

18.00 - 19.30h Radionica o roditeljstvu Biljane Grbović, Udruženje roditelja Matica, Kako razviti empatiju kod dece?

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track