ŠTA SE VOZITE SAMO JEDNU STANICU, ŠTO NE IDETE PEŠAKA?! Baka u busu urlala na tinejdžere, a oni joj OVAKO odgovorili: Nastao HAOS
Foto: Zorana Jevtić

drama

ŠTA SE VOZITE SAMO JEDNU STANICU, ŠTO NE IDETE PEŠAKA?! Baka u busu urlala na tinejdžere, a oni joj OVAKO odgovorili: Nastao HAOS

Društvo -

U gradskom prevozu na Banjici nastala je drama nakon što je jedna starija Beograđanka počela da viče na tinejdžere koji su ušli u bus i zauzeli četiri mesta.

- Na jednoj stanici ulaze četiri vesela dečaka i sedaju na četiri sedišta. U prevozu je već bila starija žena koja je stajala iako je bilo mesta da sedne. Iz čista mira kada su oni seli ona je počela da viče na njih kako ih nije sramota da uđu i da sednu, a voze se samo jednu stanicu. Pitala ih je zašto ne idu pešaka nego tako kratko moraju da se voze prevozom - kaže jedna Beograđanka koja je bila u tom autobusu i dodaje da je žena vikala na njih te i da su se svi putnici okrenuli i gledali u nju.

autobuska stanica, gužva na autobuskoj stanici, validatori, Bus Plus, ulazak u autobus, GSP
foto: Nemanja Nikolić

Prema njenim rečima tinejdžeri su joj odgovorili.

- Oni su bili u nekoj svojoj priči, časkali su o nekoj utakcimici i smejali se. Ona ih je prekinula tim pitanjem i jedan od njih se iznervirao zbog toga što je vikala na njih. "A što da se ne vozimo jednu stanicu, nije zabranjeno?" - pitao je dečak. Ona nije više imala šta da odgovori na to i delovalo je kao da je besna zbog toga. U tom trenutku smo stigli do druge stanice i oni su zaista izašli iz vozila.

Među putnicima je nastala polemika oko toga, a svima je zasmetalo to što je vikala na njih, a učinilo se da je bez razloga jer deca očigledno ostalim putnicima nisu smetala i to što su se vozila jednu stanicu - prepričala je Beograđanka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track