"NEŠTO MU SE SIGURNO DOGODILO!" Brat Radovana koji je bez traga nestao u Grčkoj očajan! Juračića traži i Interpol (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

"NEŠTO MU SE SIGURNO DOGODILO!" Brat Radovana koji je bez traga nestao u Grčkoj očajan! Juračića traži i Interpol (FOTO)

Društvo -

Već danima traje potraga grčke policije za Radovanom Juračićem (44) iz Kikinde. U potragu je uključen i Interpol.

Međutim, nema novih informacija o nestanku čoveka koji se kod kuma, takođe Kikinđanina, zaputio na ostrvo Kos.

- Kako dani prolaze, neizvesnost je sve veća. Ne znam na koji način naša država još može da utiče kako bi se potraga u Grčkoj ubrzala - nevoljno priznaje Momčilo Markov, mlađi brat nestalog Radovana.

Radovan Juračić
foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

I on nam potvrđuje da Radovan nije imao običaj da negde ode, a da se ne javi, kao i da je i prethodne godine radio na Kosu kod kuma:

- Nešto mu se sigurno dogodilo. Valjda će mu istražitelji ući u trag i saznati šta se desilo - kaže Momčilo.

Putem nacionalnog kol-centra za nestale osobe, aplikacije "Missing Alert” i organizacije "Smile of the child", policija u Grčkoj je uputila apel da se jave oni koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Radovanu Juračiću. Objavljena je njegova fotografija i osnovni podaci.

Radovan Juračić
foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

Podsetimo, Radovan se 28. maja ukrcao u autobus koji je iz Srbije krenuo ka Atini. Zatim je 29. maja trebalo da se ukrca na putnički brod u luci Pirej.

Međutim, od tada mu se gubi svaki trag. Njegov nestanak prijavila je porodica. Njegove sestra i supruga za Kurir su ospričale da su kontaktirale sa policijom, i da daju sve od sebe.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track