Uz dodatni keš sve je lakše – Želje se same ostvaraju!
Foto: Shutterstock

Uz dodatni keš sve je lakše – Želje se same ostvaraju!

Društvo -

Nekad zaista ne znaš šta ćeš pre – spisak želja nikad duži, a kućni budžet sve kraći. Dilemu da li da se upustiš u avanturu opremanja svog doma, ili da prioritet daš kupovini novog auta, sustiže nova – da možda ipak ovoga puta sebe staviš na prvo mesto i udovoljiš sopstvenom hedonizmu tako što ćeš konačno ovog proleća otputovati u neku od evropskih prestonica. Bilo bi lepo, baš lepo, ali… Sasvim je sigurno da ništa od ovoga neće biti moguće ukoliko nemaš dovoljno keša.

Rešenje koje olakšava život!

Najgore što možeš da uradiš je da digneš ruke i odustaneš od svojih snova. To nikako. Mnogo je bolje da uzmeš život u svoje ruke i vidiš moje su opcije. Sve što mi je bilo potrebno je nekoliko minuta surfovanja i istraživanja po internetu. Nekad najsigurniji i najjeftiniji novac koje ti daje banka.

U moru ponuda jedna se izdvojila – ponuda Addiko banke zato je najbolje da se uputiš tamo. Procedura je do te mere pojednostvaljena da se sve rešava u nekoliko koraka! Ono što je sjajna vest u celoj priči jeste da kredit dobijaš po fiksnoj kamatnoj stopi koja ti garantuje stabilnu ratu tokom celog trajanja otplate.

Keš za sve što poželiš

Bez obzira da li želiš da obnoviš enterijer, nabaviš novu belu tehniku ili renoviraš prostor, keš kredit Addiko banke ti omogućava da obezbediš potreban keš i da sve te ideje sprovedeš u delo. Ova banka ti pruža mogućnost da podigneš kredit do iznosa od tri miliona dinara, i tako ostvariš svoje trenutne planove. Fleksibilnost roka otplate do 71 meseca pruža ti mogućnost da prilagodiš otplatu svojim mogućnostima, čineći finansijsko opterećenje lakšim za tene i tvoju porodicu.

U Addiko banci imaju još jednu sjajnu pogodnost - to je webloan ponuda 500.000 dinara sa ratom 10.000 dinara. Kažu da je ovo najbrži postupak apliciranja kredita jer se gotovo sve završava elektronski, uz samo jedan odlazak u ekspozituru. A ukoliko želiš veći iznos od toga, čeka te još povoljnija kamatna stopa.

Podizanje keš kredita u Addiko banci do iznosa od tri miliona dinara jednostavan je i brz način da rešiš finansijske izazove i ostvariš svoje želje. Ova banka je tu da ti pruži podršku i olakša put ka ostvarenju ciljeva. Ne dozvoli da finansijske prepreke stanu na putu ka ostvarenju tvojih snova.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track