"NE USTAJEM KAO VAMPIR DA ZAUZMEM MESTO NA PLAŽI": Srbi osuli paljbu, bukti polemika - Ko ide da se naspava, a ko da uživa u moru!
Foto: Shutterstock

NASTAO HAOS

"NE USTAJEM KAO VAMPIR DA ZAUZMEM MESTO NA PLAŽI": Srbi osuli paljbu, bukti polemika - Ko ide da se naspava, a ko da uživa u moru!

Društvo -

Sa dolaskom leta i pravih letnjih dana sa paklenim temperaturama na društvenim mrežama uveliko traje rasprava oko načina letovanja naših građana.

Naime, ovoga puta na Tviteru se pokrenula polemika oko toga da li treba ustajati rano na moru kako bi zauzeli mesto na plaži.

Neum, plaža
foto: Profimedia

- Nikad nisam i ne bih ustajala ko vampir da bih rano otišla na plažu, čak ni kad su deca bili bebe. Ni zbog vrućine, ni zbog mesta na plaži, ni zbog čega. To nije odmor - piše u jednom tvitu ispod kojeg su se nizali komentari korisnika.

- Ova osobica se trudi da ustane pre kokošaka i da na plaži bude po mogućstvu i pre sedam jer, pazi sad, volim hladnu vodu - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

tvit, plaža
foto: Printskrin Tviter

- Isto, ali ni kod kuće ne ustajem inače rano, jedino eto što mi je na moru nekako lakše da se probudim nešto ranije, ali opet nigde ne žurim, lagano...

I dok su mnogi bili saglasni sa autorom tvita, bilo je i onih koji su bili protiv toga, kako vele, zbog uživanja na moru.

- Je li smem da napišem da sam u 7:00 već na plaži? Od malih nogu tako, ostala navika. I, nekako, mi nema lepšeg kupanja od tog jutarnjeg. Mirno more, toplo, nigde nikoga, ma uživanje. Doduše, ustajem zorom i kad zaspim pred zoru - napisao je jedan korisnik, a autorka je dodala:

- To mi je drugo, kad imaš tu naviku, zašto da ne nastaviš i na moru? Ali, ja pričam o onima (pa i sebi) koji to inače ne rade, pa onda sebi zakomplikuju odmor tom jurnjavom.

Grčka, plaza
foto: Profimedia

Sudeći po komentarima ima i onih koji preferiraju jutarnju šetnju pored mora.

- Ko inače ustaje rano, ustaje i na odmoru (moj muž). Onda on lepo ode, prošeta za svoj groš, vrati se dok se ja ne probudim - piše u jednom od komentara, dok u drugom stoji:

- Ja nameštam alarm na 7, do pola 9 sam na plaži, i nema ništa lepše nego jutro kad se uhvati. Mesta ovde uvek ima koliko hoćeš (ovde gde sam ja). Ovo buđenje rano na moru mi baš odgovara:

- Mada, tih 10 ili koliko već dana nisam došao da spavam, već da uživam u moru. Mogao sam i kod kuće da spavam. A i to je samo 10 dana, nije cela god - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track