G-DRIVE NACIONALNI WAKEBOARD ŠAMPIONAT NA ADI DONOSI NAM NESVAKIDAŠNjE UZBUĐENjE: Sjajna zabava za ljubitelje sportova na vodi
Foto: Promo

NIS PODRŽAO TAKMIČENjE NA ADI CIGANLIJI

G-DRIVE NACIONALNI WAKEBOARD ŠAMPIONAT NA ADI DONOSI NAM NESVAKIDAŠNjE UZBUĐENjE: Sjajna zabava za ljubitelje sportova na vodi

Društvo -

G-Drive otvoreno nacionalno wakeboard takmičenje biće održano u nedelju, 16. jula na Adi Ciganliji u Beogradu, sa početkom u 9 časova. Organizator ovogodišnjeg takmičenja je Aqua Ski centar, a sponzor G-Drive, brend premijum goriva NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica.

Pozivamo sve ljubitelje ove discipline skijanja na vodi da se prijave na ovogodišnje takmičenje u okviru jedne od četiri #takomoćne G-Drive kategorije: Boys, Open ladies, Master men i Open men. Prijave su otvorene do samog početka takmičenja, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem telefona 065 89 99 626 ili direktno na žičari Aqua Ski centra.

Wakeboard je „mlađi brat“ skijanja na vodi, a u poslednjih 20 godina ovaj sport je doživeo izuzetnu ekspanziju. Beograd je 2002. godine dobio svoj kompleks sa žičarom koji se nalazi na makiškoj strani Ade Ciganlije. Do pojave žičara, odnosno ski-liftova, skijanje na vodi, ali i wakeboard bio je dostupan malom broju ljudi. Danas, samo u Beogradu, od početka maja do kraja septembra svake godine, više hiljada početnika nauči da skija na vodi uz pomoć skija ili wakeboard-a.

G-Drive otvoreno nacionalno WAKEBOARD takmičenje inspirisano je čistom energijom i osećajem superiornosti tokom vožnje. Bez obzira da li znate da vozite dasku na vodi ili ne, dođite da se zabavimo, uživamo u sportu, takmičimo i doživimo G-Drive #takomoćno iskustvo. Takmičare očekuju vredne nagrade poput Aqua Ski sezonske karte, Balance board-a, od 50 do 300 litara G-Drive goriva, G-Drive sportski set, kao i set G-Drive proizvoda. Svi posetioci će biti u prilici da probaju G-Drive proizvode, a tu je i nezaobilazna G-Drive #takomoćna zabava, navijanje i druženje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja