OPREZ! POJAVILA SE FIRMA KOJA VARA LJUDE: Majstori dođu, uzmu avans za delove i ne pojave se, a kad sam ih zvao rekli mi OVO!
Foto: Shutterstock

nova prevara

OPREZ! POJAVILA SE FIRMA KOJA VARA LJUDE: Majstori dođu, uzmu avans za delove i ne pojave se, a kad sam ih zvao rekli mi OVO!

Društvo -

Pojedini građani žale se na majstore, odnosno firmu, koja se bave popravkom bojlera, vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionoh sistema. Prevareni ljudi su uplatili avans, a majstori se nikad nisu pojavili da poprave kvar!

Naime, u prethodnih nekoliko dana pojedini korisnici društvenih mreža požalili su se na istu firmu, koja uzima avans, a ne dođe da popravi kvar.

- Oprez ljudima! Imali smo kvar bojlera, nazvali firmu koja se time bavi, došli su, pogledali, sastavili smo ugovor o avansu koji smo im dali za delove, 10 dana su nas zavlačili i odlagali, kasnije su rekli kako će vratiti novac i više se ne javljaju - navodi se u jednom upozorenju na stranici "Serbialive Beograd".

majstor, prevara, avans
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Potom se javila i firma koju su uspeli da prevare ti isti majstori.

- Pozvali smo ih u aprilu da dođu u firmu da snime cevi, uplatili 6.000 dinara i zakazali su da dođu za sutradan u 10h. Nikada se nisu pojavili, zvala sam ih milion puta, prebacivali su me sa broja na broj, a onda su samo počeli da spuštaju slušalicu - navela je jedna gospođa.

Ona je dodala da ih je čak zvao i direktor i zapretio.

- Ni to nije pomoglo, Ako je neko imao slučaj sa njima, neka piše, možda možemo da ih tužimo - navodi se u objavi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track