Uživajte u vožnji i budite spremni na sve
Foto: Promo

Uživajte u vožnji i budite spremni na sve

Društvo -

Vožnja predstavlja ne samo način prevoza, već i pravu avanturu ispunjenu uzbuđenjem i slobodom. Osećaj brzine i snage dok prelazite puteve je nezamenljiv, a svaki vozač zna da je u tom trenutku povezan s mašinom koja ga pokreće.

Međutim, uprkos svim uzbuđenjima koje vožnja donosi, treba biti svestan da se na putevima dešavaju nepredviđene situacije. Putovanje može biti ispunjeno neočekivanim preprekama poput saobraćajnih nezgoda, loših vremenskih uslova ili čak tehničkih kvarova. U trenutku kada se ove situacije dese, bitno je biti pripremljen i zaštićen.

Baš zbog toga je DDOR osiguranje je, u okviru letnje kampanje „Za sve tvoje vredno“, i ove godine, pripremilo niz pogodnosti prilikom zaključivanja polisa kasko osiguranja.

DDOR osiguranje omogućava vozačima, koji u ovom periodu zaključuju kasko osiguranje, da ostvare popust od čak 50% za osiguranje Pomoć na putu. Osiguranje Pomoć na putu, osiguranicima obezbeđuje kvalitetnu asistenciju kako u zemlji, tako i u inostranstvu - dostupnu 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Ukoliko se vozilo pokvari u toku putovanja, možete biti sigurni da ćete dobiti neophodnu pomoć kako biste mogli da nastavite svoje putovanje na letnje odredište.

Za sve tvoje vredno:

Baš zato je važno imati DDOR Kasko osiguranje jer će vam pružiti dodatnu sigurnost i mir uma tokom svake vožnje. Kasko osiguranje je tu da zaštiti vašu investiciju u vozilo i omogući vam da se fokusirate na ono što volite - vožnju, bez nepotrebnih briga o finansijskim gubicima.

Podsećanja radi, izuzetno je važno da imate, ukoliko ste se zaputili van zemlje, i Putno zdravstveno osiguranje. Za sve putnike koji su svesni mogućih rizika u toku putovanja i koji ugovaraju Putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem od 15.000 evra za sebe ili porodicu, DDOR osiguranje nudi poseban bonus. Za putovanja od 11 do 30 dana, osiguranici dobijaju jedan dan gratis osiguranja. Takođe, dok su na odmoru, mogu ugovoriti osiguranje stana ili kuće po fiksnoj ceni od samo 199 dinara, kao i osiguranje Pomoć na putu za samo 286 dinara.

Ugovaranjem navedenih osiguranja DDOR obezbeđuje za svoje klijente potpunu sigurnost za početak zasluženog odmora.

Ove posebne pogodnosti osiguranici mogu da iskoriste do 31. oktobra 2023. godine. Za više informacija o letnjoj akciji popusta, posetite najbližu poslovnicu DDOR osiguranja, besplatno kontaktirajte Korisnički centar na broj 0800 303 301, ili onlajn pronađite sve informacije na ddor.rs kao i na društvenim mrežama DDOR-a.

Bez obzira na to da li se upućujete na avanturu ili obavljate svakodnevne zadatke, DDOR Kasko osiguranje je ključni partner koji će vam pružiti bezbednost i podršku tokom svakog kilometra.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track