"POSTATI PRIVATNI DETEKTIV JE TEŽE NEGO NARODNI POSLANIK!" Grgur otkrio da su većinska klijentela žene: ZOVU SAMO ZBOG OVOGA
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"POSTATI PRIVATNI DETEKTIV JE TEŽE NEGO NARODNI POSLANIK!" Grgur otkrio da su većinska klijentela žene: ZOVU SAMO ZBOG OVOGA

Društvo -

Uglješa Grgur, narodni poslanik i privatni detektiv, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde je otkrio koliko je zapravo teško postati privatni detektiv.

- Ja sam prvi licencirani detektiv u Srbiji. Ima mnogo njih koji se lažno predstavljaju kao detektivi po televizijama. Lakše je postati narodni poslanik, za to samo treba fotokopija lične karte i da se potpišete, a da bi bili detektiv ima milion uslova koji morate da ispunite da bi bili detektiv. Tako da nije to lako i nema nas mnogo u Srbiji - naveo je Grgur.

01:03

POSTATI PRIVATNI DETEKTIV JE TEŽE NEGO NARODNI POSLANIK! Grgur otkrio da su većinska klijentela žene: ZOVU SAMO ZBOG OVOGA

On se potom dotakao glasina da su mu većinska klijantela zapravo žene.

- U slučaju partnera u 99 odsto slučajeva su klijenti žene. Informacija su najbitnije za posao detektiva. Čak iako sada dobijete neku informaciju, a ne tiče vas se to ne znači da neće za godinu, dve ili tri da zatreba. Tako da detektiv mora i dobru memoriju da ima - rekao je Grgur.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:52

NEĆEMO DA STAVLJAMO SO NA NEIZLEČIVU RANU RODITELJA! Narodni poslanik Grgur: Tražio sam ukidanje anketnog odbora, to je sramota!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track