PRILAZI DETE, NA PAPIRU PIŠE "GLUVONEMA, SKUPLJAM PARE ZA ŠKOLARINU": Srbin hteo da pomogne devojčici, a onda usledilo ŠOK OTKRIĆE
Foto: profimedia, Shutterstock

sve bilo dobro do jednog momenta

PRILAZI DETE, NA PAPIRU PIŠE "GLUVONEMA, SKUPLJAM PARE ZA ŠKOLARINU": Srbin hteo da pomogne devojčici, a onda usledilo ŠOK OTKRIĆE

Društvo -

Jedan korisnik Tvitera opisao je nesvakidašnju situaciju koju je doživeo u bašti jednog kafića.

Naime, sve je počelo tako što mu je prišla devojčica od nekih 12 godina, koja je prosila, a koja je imala u rukama papir na kojem piše da je gluvonema i da skuplja novac za školarinu.

- Malopre u bašti jednog kafića prilazi mi devojčica od nekih 12 godina i prosi. Nosi papir na kome piše da je gluvonema i da skuplja pare za školarinu. Ja to sve čitam onako zrikavim očima jer je malo neuredno i nečitko i traje to…- započeo je objavu korisnik Tvitera.

On potom nastavlja, opisujući šok obrt koji je usledio.

- Kad ona 'gluvonema ' progovori "Čiko,da vam ja pročitam šta piše"? Ne treba hvala, pročitao sam i izvadim nesto novca i dam joj. Uzme ona taj novac, zahvali se i u polasku kaže 'Čiko, imate prelepu bebu' Ja se opet zahvalim i pomislim u sebi "Bože, kako divno dete, vaspitano, mora da prosi za školu, a još kao da joj malo sva ta muka ona je i gluvonema" - nastavlja objavu šokirani čovek.

Ovaj muškarac potom je spazio nešto, što ga je navelo da shvati da je "nasamaren".

- I tako, dok ona odlazi, bacim pogled u kolica i shvatim da su prazna, jer je žena odnela bebu da probaju neko odelce. I tako ja shvatim tek tada da me ono dete navoza za sve pare... I da, tek sam tada shvatio da nije gluvonema - završava svoju ispovest ovaj "nasamareni" korisnik Tvitera.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track