KAKVE OVO OSTAVE IZDAJETE! Srbi besni zbog ovakvih oglasa za izdavanje stanova: Kakva štroka u tuš kabini, a tek kuhinja... (FOTO)
Foto: Shutterstock

strašno

KAKVE OVO OSTAVE IZDAJETE! Srbi besni zbog ovakvih oglasa za izdavanje stanova: Kakva štroka u tuš kabini, a tek kuhinja... (FOTO)

Društvo -

U Srbiji je trenutno povećana potražanja za iznajmljenim stanovima zbog studenata koji pre dolaska na fakultet sebi moraju da obezbede smeštaj ukoliko nisu u studentskom domu.

Agenti za nekretnine kažu da su cene kirije u stagnaciji nakon velikog skoka zbog dolaska Rusa i Ukrajinaca, ali za pojedine stanove naročito u centru Beograda renta je i dalje previsoka.

Studenti i ostali građani koji su u potrazi za nekretninom svakodnevno pretražuju oglase i raznorazne grupe za izdavanje stanova na društvenim mrežama.

stan, kupovina stana, ključ u ruke, ključ od stana, prodaja stana, nekretnine, nekretnina, kuća, zgrada, luk
foto: Shutterstock, Ilustracija

Jedan oglas za izdavanje garsonjere u Beogradu koji je postavljen u jednoj grupi za izdavanje stanova je posebno privukao pažnju na društvenim mrežama.

Stanodavac je objavio fotografije garsonjere i cenu rente od 200 evra mesečno.

- Izdajem nameštenu garsonjeru od 20 kvadrata 200 evra mesečno, depozit 200 evra. Odmah useljiva - piše u oglasu dok se na fotografijama vidi stariji nameštaj, ali i haos u kuhinji.

oglas, stan, izdavanje stana
foto: Printskrin/Facebook

Fotografije su izazvale lavinu komentara članova ove grupe koji su, sudeći po reakcijama, bili šokirani ovim oglasom.

1 / 4 Foto: Printskrin/Facebook

- Sve neke ostave izdaju. Gde je veš mašina - piše u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

- Kakva štroka u takozvanoj tuš kabini, a bojler spreman za elektro šok - glasili su neki od komentara, dok su se drugi pak raspitivali da li je stan još uvek slobodan kao i da li može da se izda za 100 evra.

oglas, stan, izdavanje stana
foto: Printskrin/Facebook

Podsetimo, prilikom useljenja savetuje stanodavcima i podstanarima se savetuje da obavezno potpišu ugovor u najidealnijim okolnostima da bude overen kod notara kako ne bi došlo do problema.

Kurir.rs

Bonus video:

01:42

STUDENTI U POTRAZI ZA STANOVIMA, KIRIJE PREVISOKE, A OBJEKATA NEDOVOLJNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track