"IZVINITE ŠTO VAS REMETIM OVAKO KASNO, MOJA ĆERKA JE..." Potez oca iz Srbije iznenadio sve, čovek bio u šoku kad je čuo šta hoće
Ilustracija, Foto: RINA

"IZVINITE ŠTO VAS REMETIM OVAKO KASNO, MOJA ĆERKA JE..." Potez oca iz Srbije iznenadio sve, čovek bio u šoku kad je čuo šta hoće

Društvo -

Jedan otac iz Srbije je svojim potezom oduševio narod! Ono što je on učinio pokazuje da ima još roditelja kojima je stalo do toga šta im deca rade!

- Ovo moram da vam ispričam jer sam u pozitivnom šoku. Došao sam kod svojih na selo, sedimo razgovaramo i u jednom trenutku čujem neko na kapiji doziva "gazda, gazda" Izlazim jer sam najmlađi. Na kapiji stoji malo stariji muškarac od mene - napisao je jedan korisnik Tvitera i dodao:

- "Izvinite što remetim Vaš mir ovako kasno." Pruža mi ruku i kaže mi: "Došao sam da se izvinim zbog toga što je moja ćerka lupala na Vaš prozor kada se vraćala iz škole."

Začuđen, slegao sam ramenima i rekao mu da kod nas niko nije lupao na prozor, a i da jeste ništa strašno.

komšija, otac dete, izvinjenje
foto: Printscreen Tviter

Ovaj čovek dodao je da smo svi bili deca i pravili nestašluke.

- On mi se još jednom izvinio i onda me je pitao ko živi pored nas jer želi i njima da se izvini. U današnjem poprilično haotičnom vremenu u kome roditelje sve manje zanima šta im deca rade, ovaj čin jednog roditelja me oduševio - zaključio je ovaj korisnik Tvitera.

Mnogi korisnici pohvalili su potez ovog čoveka, ali neki smatraju da je dete to koje je trebalo da dođe i uputi izvinjenje.

- Lep i iznenađujuć gest - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja