SRPKINJA PORUČILA 6 PARI TRENERKI ZA 4.000 DINARA, A ONO ŠTO JE DOBILA JE RAZBESNELO! "Šta ćemo sad, idem da je prijavim" (FOTO)
Foto: Profiemdia

sve više ovakvih slučajeva

SRPKINJA PORUČILA 6 PARI TRENERKI ZA 4.000 DINARA, A ONO ŠTO JE DOBILA JE RAZBESNELO! "Šta ćemo sad, idem da je prijavim" (FOTO)

Društvo -

U poslednje vreme je sve više onlajn prevara jer dosta ljudi poručuje garderobu, kozmetiku pa i ostale stvari preko raznih profila na društvenim mrežama.

Ovoga puta Srpkinja je preko jednog Instagram profila poručila šest pari trenerki, a dobila samo tri i to u pogrešnoj veličini!

- Što dalje od njih. Šest trenerki naručila za decu u xl veličini tri i tri u s veličini. Dobila sam tri para trenerki u 5 xl veličini i to još ispada da je jedan donji deo trenerke 1.000 dinara. Žensku idem odmah da prijavim, ako ima još nekoga da je prevarila može da mi se pridruži - piše u objavi u jednoj grupi na Fejsbuku.

U prepisci sa prodavcem koju je objavila piše da je prodavac odgovorio da šest pari košta 3.600 dinara, plus poštarina 390 dinara, što je negde oko 4.000 dinara.

1 / 4 Foto: Printskrin/Facebook

Dodao je i da bi pošiljka trebalo da stigne kod kupca za tri radna dana.

- Pet xl ste mi poslali i to samo tri para i šta ćemo sad? Naručila sam tri trenerke crne u s veličini i tri različlite boje u xl veličini, a poslali ste mi tri trenerke 5 xl - napisala je ona prodavcu nakon što je dobila pošiljku, ali odgovor nije dobila.

Podsetimo, nedavno je jedna Beograđanka preko Instagram profila poručila krevet koji je platila 50.000 dinara, a onda je nakon nekoliko meseci osetila ustajali miris i videla raspale daske.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track